L-vorm spouwankers

In je zoektocht naar goede spouwankers kom je heel wat mogelijkheden tegen. Bij Burghouwt helpen we je graag met het maken van de beste keuze, zodat je aan de slag kunt met de juiste producten. We bieden niet alleen een ruim aanbod, maar ook de beste kwaliteit. Zo kun je verstandig bouwen met duurzame onderdelen die ervoor zorgen dat je profiteert van een goed resultaat. Ook als het gaat om L-vorm spouwankers ben je hier aan het juiste adres. Bekijk hier al je mogelijkheden en bekijk wat je opties zijn voor spouwmuren. We staan altijd voor je klaar met de juiste producten: ontdek het nu zelf in de Burghouwt webshop.

Lees meer

De werking van L-vorm spouwankers

Een uni-l spouwanker heeft, zoals de naam doet vermoeden, een L-vorm. Dit type spouwanker verankerd het binnenspouwblad aan het buitenspouwblad. Dit gebeurt door middel van inmetselen. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar van L-vorm spouwankers. Zo zijn er niet alleen meerdere afmetingen beschikbaar, maar ook uitvoeringen van diverse materialen. Kies je voor een RVS 316 spouwanker of een L-vorm spouwanker van verzinkt staal? Je hebt meerdere mogelijkheden, waardoor je heel makkelijk de juiste keuze maakt voor je klus.

Andere mogelijkheden voor spouwankers

L-vorm spouwankers zijn niet het enige type spouwanker dat verkrijgbaar is. Er zijn nog veel meer soorten, waaronder de boorspouwanker, de slagspouwanker, glijanker, prikspouwanker en meer. De ruime mogelijkheden zorgen ervoor dat je altijd de juiste keuze kunt maken. Het is wel belangrijk om te weten dat je jouw keuze baseert op het type spouwmuur waar je mee te maken hebt. De verschillende soorten uitvoeringen van spouwankers zorgen er ook voor dat er meerdere soorten spouwankers zijn. Ook de hoeveelheid ankers die je nodig hebt is afhankelijk van jouw klus.

Bekijk de voordelen van L-vorm spouwankers

Er zitten verschillende voordelen aan het gebruik van een L-vorm spouwanker. Onderstaand vind je een overzicht van de belangrijkste voordelen van dit type spouwanker:

-
  • Stabiliteit: een spouwanker zorgt ervoor dat de buitengevel ontlast wordt als er veel druk op staat, bijvoorbeeld door veel wind.
  • -
  • Betaalbaar: het toepassen van spouwankers is vaak een betaalbare oplossing wanneer er scheuren in de gevel zitten.
  • -
  • Veelzijdig: met het toepassen van een spouwanker heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen. Op deze manier maak je altijd de juiste keuze voor jouw klus.
  • -
  • Eenvoudig: het is relatief eenvoudig om een L-vorm spouwanker te verankeren aan de spouwmuur, door middel van vermetselen.

Ontdek je opties bij Burghouwt

Het vinden van een goede L-vorm spouwanker is makkelijker dan ooit: bij Burghouwt zie je meteen staan wat je mogelijkheden zijn. Deze kun je met elkaar vergelijken en zo de beste keuze maken voor jouw klus. Heb je gevonden wat je zocht? Bij Burghouwt kun je heel makkelijk en snel jouw bestelling plaatsen, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je klus. We maken het jou graag makkelijker: ervaar het zelf!