Kraagpluggen en inslaggereedschap

Bij Burghouwt helpen we je graag met het maken van de juiste keuzes voor gereedschap en andere benodigdheden. Daarom bieden we een zeer ruim assortiment met alleen de beste kwaliteit producten. Je weet hierdoor niet alleen zeker dat je de juiste keuze maakt, maar ook dat je in staat bent om duurzaam en verstandig te bouwen. Verstandig bouwen staat hoog in het vaandel bij Burghouwt, en daarom vind je bij ons alleen topkwaliteit. Ook als je op zoek bent naar kraagpluggen en inslaggereedschap ben je hier aan het juiste adres. Ontdek je mogelijkheden en kies voor de beste kwaliteit voor jouw klus!

Lees meer

Wat valt er onder kraagpluggen en inslaggereedschap?

Onder kraagpluggen en inslaggereedschap vallen verschillende soorten gereedschappen die je gebruikt voor het plaatsen van ankerwerk, met name spouwankers. Onderstaand vind je een overzicht van de verschillende onderdelen die je op deze pagina kunt vinden:

-
  • Kraagpluggen: voor het bevestigen van indraaispouwankers en slagspouwankers in materialen als baksteen, beton en kalkzandsteen.
  • -
  • Slagbuizen: een tool voor het inslaan van slagspouwankers in een een plug. Een slagbuis zorgt ervoor dat het spouwanker niet beschadigd.
  • -
  • Pijpsleutel: een indraaihulpstuk dat je gebruikt voor het machinaal indraaien van een indraaispouwanker.

De voordelen van het juiste gereedschap

Het juiste gereedschap voor spouwankers brengt een aantal voordelen met zich mee. Het zorgt er in de eerste plaats voor dat je beter en sneller in staat bent om een spouwanker te plaatsen. Bij het plaatsen van spouwankers zoals een indraaispouwanker of een slagspouwanker heb je baat bij het gebruik van goede tools. Een indraaihulpstuk of een kraagplug is in dit geval nodig, omdat je hiermee zorgt voor een goede bevestiging van het anker. Met goed gereedschap ben je daardoor verzekerd van een kwalitatief resultaat waar je lange tijd van kunt profiteren.

De juiste keuze maken doe je zo

Wil je graag de juiste kraagpluggen en inslaggereedschap aanschaffen? Dan is het in de eerste plaats belangrijk om goed te weten wat je precies nodig hebt. Dit baseer je op het type spouwmuur waar je mee gaat werken en het type spouwanker dat je hiervoor nodig hebt. Op basis hiervan bepaal je of je een kraagplug of inslaggereedschap nodig hebt. Bij Burghouwt vind je alles wat je nodig hebt voor het uitvoeren van iedere klus. Bekijk snel het aanbod op de pagina!

Ontdek alle kraagpluggen en inslaggereedschap bij Burghouwt

Het vinden van goede kraagpluggen en inslaggereedschap is mogelijk bij Burghouwt. Bekijk het complete aanbod en vergelijk de verschillende soorten kraagpluggen om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt voor jouw klus. Daarnaast profiteer je bij Burghouwt ook altijd van een makkelijke bestelling en snelle levering: zo kun je direct aan de slag met je gereedschap en ben je er klaar voor om je klus tot een goede uitvoering te brengen. Verstandig bouwen, samen met Burghouwt!