Glijankers

Natuurlijk wil je als vakman topkwaliteit leveren aan jouw klanten. Dat is ook onze visie als bedrijf en daarom is Burghouwt voor jou dé webshop voor de aanschaf van al je gereedschap, materialen en meer. Onze zienswijze, ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’, bepaalt al onze keuzes. Vanuit deze slogan zorgen we ervoor dat we klanten kunnen faciliteren om verstandig te bouwen, met oog op mens, milieu en toekomst. Jij bent in staat om topkwaliteit te kunnen leveren aan je klanten, zonder dat dit je veel meer extra moeite kost. Vindt hier alle goede merken voor glijankers en ander ankerwerk: wij hebben de topmerken al voor je geselecteerd.

Lees meer

Hoe kies je de beste glijankers voor je klus?

De beste glijankers voor je klus kiezen doe je op basis van een aantal punten. Bij Burghouwt helpen we je graag met het maken van een goede keuze. Hier vind je een overzicht van aandachtspunten die je mee moet nemen wanneer je op zoek gaat naar een glijanker. -

  • Toepassing: een glijanker is bruikbaar wanneer je gebruik maakt van een dilatatievoeg, omdat het anker de werking van de voeg vergroot. Je maakt niet in alle gevallen gebruik van een dilatatievoeg. Zo niet, dan is een glijanker ook niet nodig.
  • -
  • Type wand: een glijanker is niet op iedere wand toepasbaar. Zo is deze tool niet geschikt voor wanden met verschillende verticale uitzettingscoëfficiënt.
  • -
  • Lengte: heb je wel een glijanker nodig, kijk dan goed naar de beschikbare lengtes in de Burghouwt webshop en of dit overeenkomt met wat je nodig hebt.
  • -
  • Kenmerken: tot slot is het belangrijk om altijd naar de kenmerken te kijken, zoals materiaal, merk, prijs en eventueel ook kleur.

Dit moet je weten over glijankers

Glijankers, ook wel dilatatieanker genoemd, is een handige tool voor uiteenlopende klussen. Vooral wanneer je te maken hebt met muurdelen die aan beide kanten van de dilatatievoeg bijeen moeten worden gehouden, heb je baat bij deze tool. Het anker zorgt voor extra stabiliteit en is daarom een welkome hulp wanneer je aan de slag gaat met het koppelen van muren. Het glijanker wordt altijd gebruikt in combinatie met een dilatatievoeg. Een glijanker zorgt voor stabiliteit en daarnaast is het gemakkelijk om deze te plaatsen. Ook niet onbelangrijk: je bestelt je glijankers heel eenvoudig en snel via de Burghouwt webshop.

Bestel vandaag nog je glijankers in de webshop

Bij Burghouwt staan we 100% achter onze zienswijze en dat laten we zien door alleen topkwaliteit producten aan te bieden die het verschil kunnen maken. Of het nu gaat om een grootschalig project of een kleine doe-het-zelf klus: wij staan voor je klaar met duizenden producten. Wanneer je een vraag hebt over onderdelen of producten kun je altijd op ons rekenen voor uitgebreid persoonlijk en deskundig advies. Wil je glijankers bestellen? Regel het gemakkelijk en snel via de webshop.