Trusclips

In het Burghouwt assortiment is er voor ieder wat wils te vinden. Of je nu een professional bent of een beginnende doe-het-zelver: je kunt hier heel gemakkelijk en snel terecht voor het vinden van de beste producten. Ga je aan de slag met een balkconstructie? Dan kun je hiervoor verschillende soorten dragers gebruiken. Op deze pagina vind je het Burghouwt aanbod van trusclips. Bekijk hier niet alleen alle mogelijkheden, maar lees ook meer informatie over het maken van de beste keuze in jouw klus. Op deze manier ga je verstandig bouwen en daar staan we bij Burghouwt helemaal achter.

Lees meer

Wat zijn trusclips?

Trusclips vallen onder de lichte balkdragers: deze gebruik je voor het dragen van de lichtere balken. Er zijn heel veel soorten balkdragers verkrijgbaar, zowel voor zware als lichte constructies. In het geval van een lichtere constructie heb je geen baat bij het gebruik van een zware drager. Je kunt dan een trusclip gebruiken. Andere soorten lichte balkdragers zijn gripankers en regeldragers. Het gebruik van een trusclip zorgt ervoor dat je een stevig montage kunt maken.

Alles over de toepassing van trusclips

Trusclips zijn eenvoudig toepasbaar als het gaat om het dragen van lichte balken. Een trusclip maakt het mogelijk om regels haaks op een onderliggende balk te monteren. Een gripanker en trusclip lijken veel op elkaar, maar ze hebben wel een verschillende toepassing. Zo gebruik je een gripanker voor het haaks een elkaar monteren van balken en regels. Het gebruik van een trusclip komt voornamelijk voor wanneer je een regel op een onderliggende balk wilt monteren.

Hoe maak je de beste keuze in je klus?

De beste keuze maken voor je klus hoef niet veel moeite te kosten. Je kunt dit gemakkelijk doen door rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

  • Toepassing: een trusclip is te gebruiken voor lichte balken en het is dan ook eerst belangrijk om te bepalen met wat voor soort constructie je te maken hebt. Op deze manier bepaal je snel of een trusclip hier het beste bij past.
  • Afmeting: trusclips zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je deze dragers vinden in diverse diktes. Baseer de afmeting op de balk waarvoor je een draagconstructie wilt creëren.

Bekijk het aanbod van trusclips

Bij Burghouwt vind je een compleet aanbod van alle lichte soorten balkdragers, zo ook trusclips. Ben je op zoek naar gripankers, regeldragers of andere soorten dragers? Dan is het heel goed mogelijk om hier te vinden wat je zoekt. Op basis van jouw klus kies je heel makkelijk en snel de juiste producten. Bekijk hier het aanbod van topmerken zoals Gebr. Bodegraven: zo weet je zeker dat je kiest voor professionele kwaliteit.