Ruitersteunen

Er zijn heel veel verschillende soorten klussen die je kunt uitvoeren en het is belangrijk om hiervoor altijd de beste producten te gebruiken. Op deze manier ben je in staat om verstandiger te klussen en zorg je daarnaast ook voor het best mogelijke resultaat. Bij Burghouwt staat verstandig bouwen op de eerste plaats en daarom kun je hier terecht voor de beste producten: van gereedschap tot bevestigingsmateriaal en alle andere benodigdheden. Bekijk hier onder andere het complete aanbod van ruitersteunen. Je maakt hier gegarandeerd de juiste keuze in jouw klus: bekijk zelf je opties.

Lees meer

Bekijk de werking van ruitersteunen

Een ruitersteun, ook wel een dakruiter of noksteun genoemd, is een type anker waarmee het mogelijk is om een balk te dragen die bovenop de nokgording is bevestigd. Deze balk wordt een ruiter genoemd, vandaar de naam ruitersteun. De ruitersteun zorgt ervoor dat deze balk extra goed wordt ondersteund. Het gebruik van dit anker is een manier om de nok van een dak goed af te werken.

Alle voordelen op een rij

Wat zijn de belangrijkste redenen om voor het gebruik van een ruitersteun te kiezen? In onderstaand overzicht vind je de grootste voordelen op een rij:

  • Een ruitersteun zorgt ervoor dat een ruiter (de balk) op zijn plek blijft zitten. Een goede kwaliteit ruitersteun heb je jarenlang profijt van een sterke verbinding.
  • Het is niet moeilijk om een ruitersteun te bevestigen aan de balk. Doordat de steun eenvoudig te monteren is, profiteer je van een snelle bevestiging.
  • Een goede ruitersteun is gemaakt van verzinkt staal en daardoor kies je voor topkwaliteit waar je lang van profiteert. Verzinkt staal maakt de steun onder andere roestbestendig.

Burghouwt’s keuze in de beste ruitersteunen

Burghouwt kiest voor Gebr. Bodegraven als beste merk voor ruitersteunen. De keuze komt voor uit de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding die de ruitersteunen van dit merk hebben. Voor een lage prijs schaf je een goede steun aan die daarnaast ook nog eens heel makkelijk te monteren is. Gebruiksgemak staat hoog in het vaandel bij het merk Gebr. Bodegraven, maar dit betekent niet dat je hiermee inlevert op kwaliteit. De beste steunen voor het bevestigen van balken aan de nok van het dak vind je bij dit merk. De ruime mogelijkheden en de topkwaliteit zijn de belangrijkste redenen dat Gebr. Bodegraven Burghouwt’s keuze is voor de beste ruitersteunen.

Zo maak je de beste keuze in je klus

De beste keuze maken voor je klus? Het is in de eerste plaats belangrijk om goed naar de afmeting van de ruitersteun te kijken. Deze steun is verkrijgbaar in diverse afmetingen, waardoor het erg belangrijk is om de juiste keuze te maken. Welke afmeting jij nodig hebt is afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren. Zorg ook dat je de juiste hoeveelheid ruitersteunen aanschaft: bij Burghouwt kun je ze gemakkelijk en snel per verpakking van 100 stuks bestellen, waardoor je meteen een goede voorraad hebt. Bekijk al je mogelijkheden in het assortiment.