Gripankers

Het assortiment van Burghouwt is uitgebreid. Met de keuze uit duizenden producten vind je altijd wat je zoekt. Je bent daarnaast ook altijd verzekerd van de beste kwaliteit, omdat we bij Burghouwt staan voor verstandig bouwen. We willen jou dan ook altijd alleen de beste producten van topmerken aanbieden. Want wij geloven dat een goed uitgevoerde klus begint met het aanschaffen van de juiste producten. Zo ook als het gaat om gripankers: op deze pagina kun je het complete aanbod bekijken en weet je zeker dat je de beste keuze maakt. Plaats eenvoudig je bestelling en ontvang deze snel thuis.

Lees meer

Wat zijn gripankers?

Gripankers zijn speciale balkdragers. Wanneer je te maken hebt met kleine balken is het niet nodig om grote dragers aan te schaffen. Het gripanker valt dan ook onder de lichte balkdragers. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: AL, AR, BL, BR en C. De eerste letter staat voor het type drager. Bij type A draagt de balk vanuit de binnenhoek, bij type B vanuit de buitenhoek en bij type C kies je voor een recht anker zonder dragende lip. Dit anker maakt het mogelijk om regels en balken haaks aan elkaar te monteren.

De werking van ankers

Gripankers en ankers in het algemeen hebben als belangrijkste doel het monteren van balken en regels. Op deze manier ontstaat er een stevige constructie en ben je verzekerd van een sterke verbinding. Hoe de ankers precies worden gemonteerd en hoeveel anker je nodig hebt is afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren. Gripankers worden gebruikt voor het haaks aan elkaar monteren van balken en regels. Hiervoor heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen. Een gripanker is een van de lichte balkdragers, ook trusclips en regeldragers vallen hieronder.

Burghouwt’s keuze in de beste gripankers

Burghouwt kiest voor Gebr. Bodegraven als beste merk voor gripankers. Als er een merk is dat topkwaliteit biedt op het gebied van bevestigingsmateriaal, dan is het Gebr. Bodegraven. Bij dit merk ben je in de eerste plaats verzekerd van goede kwaliteit, omdat de producten stuk voor stuk worden ontwikkeld en geproduceerd voor professionals. Daarnaast is het ook heel makkelijk om gebruik te maken van de gripankers van dit merk: Gebr. Bodegraven staat voor professioneel gebruiksgemak. Dit zijn ook de belangrijkste redenen waarom Gebr. Bodegraven Burghouwt’s keuze is op het gebied van gripankers.

Bekijk hier het online aanbod

Op deze pagina kun je meteen het complete aanbod zien van gripankers. Zo weet je wat je mogelijkheden zijn en ben je in staat om de beste keuze te maken voor jouw klus. En omdat je altijd verzekerd bent van kwaliteit, maak je gegarandeerd een goede keuze. Je bent zo in staat om jouw klus op de best mogelijke manier uit te voeren en daar staan we bij Burghouwt dan ook helemaal achter. Bekijk zelf het aanbod en schaf de beste gripanker aan. Heb je vragen of hulp nodig bij het maken van een keuze? We helpen je graag.