Z-ankers

Burghouwt helpt iedere vakman met het vinden van de juiste producten. Het ruime aanbod van duizenden producten zorgt ervoor dat jij altijd vindt waar je naar op zoek bent. En omdat we staan voor verstandig bouwen, ben je ook altijd verzekerd van de beste en meest duurzame keuzes. Zo maak jij de beste keuze in jouw project en kies je gegarandeerd voor een goede uitvoering. Ook als je op zoek bent naar Z-ankers ben je bij Burghouwt op de juiste plek. Bekijk hier het aanbod en bestel gemakkelijk en snel via de webshop: zo kun jij snel aan de slag met je klus.

Lees meer

Dit moet je weten over Z-ankers

Een Z-anker is een tool die toegepast wordt bij randbeveiliging. Voor het realiseren van een goede randbeveiliging heb je baat bij het gebruik van de juiste tools. Een Z-anker is een onmisbaar hulpmiddel waar je de randbeveiligingsbeugel in hangt. Hier wordt vervolgens weer een steigerpijp op geplaatst waar een leuning aan wordt gekoppeld. Zonder een goed Z-anker kun je dit niet realiseren en daarom is dit een zeer belangrijk onderdeel van goede randbeveiliging. Bij Burghouwt vind je alle mogelijkheden voor randbeveiliging en schaf je daardoor ook eenvoudig en snel een Z-anker aan.

Z-ankers: de toepassing

Hoe wordt een Z-anker toegepast? Het anker wordt in de lintvoeg van een muur vastgezet. Daarna wordt er een randbeveiligingsbeugel ingehangen, waar weer een steigerpijp op wordt geplaatst. Hier wordt een leuning aan gekoppeld. Een Z-anker is niet hetzelfde als een tussenanker. Dit type anker wordt gebruikt voor het plaatsen van een pijpdrager, waar weer een steigerpijp aan wordt gekoppeld. Een Z-anker is een kleine maar belangrijke tool die jij goed kunt gebruiken als het gaat om randbeveiliging. Bekijk zelf het aanbod in de webshop.

De juiste z-ankers voor jouw klus kies je zo

Wanneer je aan de slag gaat met een randbeveiliging, heb je hier verschillende onderdelen voor nodig. Er zijn verschillende zaken waar je op moet letten bij het uitkiezen van een Z-anker. De belangrijkste aandachtspunten lees je in onderstaand overzicht:

  • Toepassing: bekijk jouw mogelijkheden voor randbeveiliging om te ontdekken wat voor jouw project de beste keuze is en wat je hiervoor nodig hebt. Op deze manier schaf je alleen aan wat je echt nodig hebt om het best mogelijke resultaat te halen.
  • Afmetingen: kijk naar de afmetingen van het Z-anker, het is belangrijk om de juiste maat te kiezen voor jouw klus.
  • Kwaliteit: een goed anker is gemaakt van verzinkt staal, waardoor het onderdeel zeer corrosiebestendig is. Bij Burghouwt vind je alleen goede Z-ankers in deze uitvoering.

Bekijk je mogelijkheden bij Burghouwt

De mogelijkheden bij Burghouwt zijn eindeloos voor iedere vakman. Ben je een professional, op zoek naar de beste kwaliteit om dit aan te bieden aan je klanten? Dan ben je hier op de juiste plek. Ben je een beginnende doe-het-zelver, op zoek naar de juiste producten voor een klus? Ook dan heeft Burghouwt precies wat jij nodig hebt. Bekijk zelf het ruime aanbod, vergelijk je mogelijkheden en kies voor de beste kwaliteit.