Tussenankers

Ben je op zoek naar de juiste tools voor jouw project? Dan ben je bij Burghouwt aan het juiste adres, want hier vind je niet alleen een ruim aanbod van duizenden producten, maar ben je ook verzekerd van de beste kwaliteit. Dit maakt het mogelijk om jouw klus verstandig uit te voeren en om er zeker van te zijn dat je het beste mogelijke resultaat haalt. Ben jij op zoek naar een goed tussenanker? Op deze pagina vind je een overzicht van de tussenankers bij Burghouwt. Je kiest gegarandeerd voor de beste randbeveiliging en je ontdekt daarnaast ook hoe makkelijk online bestellen bij Burghouwt is.

Lees meer

Dit moet je weten over tussenankers

Tussenankers zijn speciale tools die je gebruikt voor het opbouwen van een randbeveiliging. Wanneer je randbeveiliging gaat opbouwen heb je hiervoor een tussenanker nodig: hier wordt de pijpdrager vervolgens aan opgehangen. Het tussenanker wordt in de lintvoeg van een gelijmde muur vastgezet. Op de pijpdrager zal een steigerpijp worden geplaatst met daaraan een leuning. Om verzekerd te zijn van de beste kwaliteit schaf je jouw tussenanker online aan bij Burghouwt.

De tussenankers zijn gemaakt van verzinkt staal en bieden daardoor een zeer lange levensduur. Precies wat je nodig hebt om lang te profiteren van een goed resultaat. Het gebruik van een tussenanker is nodig omdat je hier de pijpdrager weer aan kunt bevestigen. Door de combinatie van een tussenanker met een pijpdrager creëer je een goede randbeveiliging.

Zo schaf je het juiste tussenanker aan

Het aanschaffen van een goed tussenanker doe je op basis van jouw klus. Bepaal van tevoren het project en ontdek wat je hiervoor nodig hebt. Zo schaf je de juiste tools aan en weet je zeker dat je jouw klus goed kunt uitvoeren. Kijk daarnaast ook nog naar andere zaken die je mogelijk nodig hebt, zoals een pijpdrager, een Z-anker of een van de leuningankers. Deze vind je allemaal in het assortiment van Burghouwt: je vindt hier alles wat je nodig hebt voor het verstandig uitvoeren van je klus. Let ook op de maatvoering van de tussenankers, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Burghouwt aanbod: makkelijk en snel bestellen

Het is bij Burghouwt makkelijker dan ooit om snel te bestellen wat je nodig hebt. Of je nu een grote hoeveelheid tussenankers wilt aanschaffen voor jouw bedrijf of dat je thuis aan de slag gaat en slechts een aantal ankers nodig hebt: dit regel je allemaal online bij Burghouwt. Dankzij de handige webshop vind je snel de benodigde producten, deze bestel je vervolgens binnen een paar muisklikken. De snelle levering zorgt ervoor dat jij bij ontvangen meteen aan de slag kunt met je klus. Bekijk zelf de voordelen van bestellen bij Burghouwt en schaf hier jouw tussenankers aan.