Plankenband

Als professional wil je vanzelfsprekend topkwaliteit aanbieden aan jouw klanten. Bij Burghouwt staat verstandig bouwen bovenaan en dit betekent dat wij ervoor zorgen dat jij jouw klanten de hoogste kwaliteit kunt aanbieden. We werken samen met topmerken die zowel goede als duurzame producten aanbieden. Ook hechten we veel waarde aan het creëren van milieubewuste en toekomstgerichte initiatieven. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar jij als professional optimaal van profiteert. Ook als je een enthousiaste doe-het-zelver bent, op zoek naar goede producten, ben je hier op de juiste plek. Ontdek hier plankenband en ander ankerwerk van topkwaliteit voor jouw klus!

Lees meer

Hier moet je op letten voor je een aankoop doet

De plankenband vormt een cruciaal onderdeel van randbeveiliging. Randbeveiliging biedt optimale veiligheid op hoogte. De randbeveiliging bestaat uit verschillende onderdelen, zoals tussenankers, pijpdragers, Z-ankers en meer. Er zijn meerdere punten waar je op kunt letten wanneer je op zoek gaat naar plankenband voor je randbeveiliging. We maken het je graag gemakkelijk; daarom vind je hier een opsomming met enkele belangrijke aandachtspunten. -

  • Benodigdheden: controleer van tevoren altijd wat je precies nodig hebt om een veilige randbeveiliging te kunnen realiseren met plankenband. Bij Burghouwt helpen we je graag en geven we advies over de mogelijkheden.
  • -
  • Details: je kunt een product beter vergelijken wanneer je op de hoogte bent van details. Kijk naar merk, toepassing, materiaal en afmeting. Ook kun je je keuze baseren op de prijs.
  • -
  • Afmetingen: alle onderdelen moeten perfect op elkaar aansluiten en daarom is het van groot belang om goed te letten op de afmetingen van de producten. Zo zorg je voor een goede koppeling.

Het aanbod bij Burghouwt

Wanneer je randbeveiliging wilt opbouwen zijn er verschillende onderdelen die je nodig hebt. Ook vind je hier accessoires, waaronder het tussenanker en plankanker, waar de pijpdrager in wordt gehangen. Op de pijpdrager wordt vervolgens een steigerpijp geplaatst waar de leuning aan zal worden gekoppeld. Daarnaast kun je hier ook beugels vinden waar het Z-anker in zal worden gehangen. Alle beschikbare producten zijn nodig om zo een kwalitatieve randbeveiliging te kunnen realiseren.

Dit is de waarde van goede randbeveiliging

Goede randbeveiliging is om meerdere redenen belangrijk. In de eerste plaats kies je meteen voor meer veiligheid en daarnaast weet je dankzij de topkwaliteit ook dat je voor duurzaamheid kiest waar je jarenlang van kunt profiteren. Steeds meer bedrijven maken duurzame keuzes en dat moedigen we bij Burghouwt alleen maar aan. Daarom willen we het graag makkelijk maken om te vinden wat je nodig hebt. Je kunt heel gemakkelijk en snel een complete randbeveiliging bij Burghouwt aanschaffen: alle benodigde onderdelen zijn aanwezig en verkrijgbaar. Heb je hulp nodig? Dan staan we voor je klaar met uitgebreide adviezen. “Verstandig bouwen, samen met Burghouwt”. Plaats eenvoudig en snel je bestelling via de webshop!