Pijpdragers

De zienswijze van deze webshop is niet voor niets ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’. We werken er al jaren aan om onze klanten te voorzien van de beste en meest duurzame keuzes op het gebied van gereedschap en alle andere gerelateerde producten. DIt heeft geresulteerd in een ruim aanbod van topkwaliteit producten die voor zowel de beginnende als de ervaren professional de juiste keuze zijn. Ben je op zoek naar pijpdragers voor je klus? Hier ontdek je jouw mogelijkheden en schaf je gegarandeerd de beste kwaliteit aan. Zo ben jij altijd in staat je klus goed uit te voeren: daar helpen we jou graag bij.

Lees meer

Wat is een pijpdrager?

Een pijpdrager is een hulpstuk dat je toepast bij randbeveiliging. Wanneer je een randbeveiliging gaat opbouwen is een pijpdrager nodig. Deze hang je op in een leuninganker. Op de pijpdrager wordt vervolgens een steigerpijp geplaatst, waar de leuning aan wordt gekoppeld. Op deze manier creëer je een complete randbeveiliging en ben je zeker van een stevige constructie. Het gebruik van de verschillende onderdelen maakt het mogelijk om jouw klus zo goed mogelijk uit te voeren.

De juiste pijpdragers kies je zo

Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt voor je klus, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. Zo is het belangrijk om het juiste type randbeveiliging te kiezen: er zijn meerdere mogelijkheden als het gaat om ankers. Deze hebben ieder een eigen toepassing, waardoor het belangrijk is om te kijken wat voor jouw project de beste keuze is. Kijk daarnaast ook naar details zoals het materiaal en de afmetingen. Een goede pijpdrager is gemaakt van verzinkt staal en heeft daardoor een zeer goede bestendigheid tegen corrosie. De afmetingen zijn ook van belang: deze baseer je op de klus die je gaat uitvoeren.

Bekijk het complete Burghouwt aanbod

Bij Burghouwt ben je altijd in staat om te vinden wat je zoekt. Je hebt de keuze uit duizenden producten voor heel veel verschillende klussen. Zo ook als het gaat om randbeveiliging. Hier vind je eenvoudig en snel de juiste pijpdragers en andere benodigde onderdelen om de juiste randbeveiliging te creëren. Je kiest niet alleen voor de beste kwaliteit, maar ook voor een verstandige uitvoering van jouw klus. Zo ben je ook verzekerd van een goed resultaat. Bekijk alle opties en bestel jouw pijpdrager gemakkelijk en snel online.