Leuningankers

Bij Burghouwt kun je altijd terecht voor de beste kwaliteit producten voor iedere klus. Het maakt niet uit wat je gaat doen of wat je nodig hebt: met goed gereedschap en overige benodigdheden ben je in staat om jouw project goed uit te voeren. Voor het plaatsen van verankeringen heb je baat bij het gebruik van topkwaliteit producten: die kun je hier altijd vinden. Bekijk alle mogelijkheden voor leuningankers in het assortiment van Burghouwt en ervaar zelf de snelle bestelling en levering van de beste ankers.

Lees meer

Dit moet je weten over leuningankers

Er zijn verschillende soorten ankers beschikbaar voor je klus. Er wordt gebruik gemaakt van randankers wanneer er sprake is van constructies waar bijzondere eisen worden gesteld aan de beveiliging. Er zijn verschillende soorten ankers beschikbaar en ook leuningankers behoren tot de mogelijkheden. Ook randbekistingsankers of beugels met lijm- of spijkerplaten zijn andere opties. Deze kun je bevestigen in kalkzandsteen of cellenbeton.

Voor het opbouwen van een randbeveiliging is het gebruik van een leuninganker gewenst. Hierin kan een pijpdrager worden opgehangen. Op deze pijpdrager wordt vervolgens een steigerpijp geplaatst en daaraan kan een leuning worden gekoppeld. Het leuninganker wordt in de lintvoeg gelijmd van een gelijmde muur, bijvoorbeeld van kalkzandsteen.

Leuningankers: de voordelen

Het aanschaffen van leuningankers brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo ben je in de eerste plaats in staat om een veilige verankering te creëren in tal van situaties. Dankzij het gebruik van een leuninganker is het mogelijk om een trap goed te plaatsen met een goede verankering. Daarnaast is het plaatsen van een leuninganker niet moeilijk en is dit eenvoudig te realiseren.

Hoe maak je de juiste keuze in je klus?

De juiste keuze maken voor je klus doe je aan de hand van de klus die je gaat uitvoeren. Kijk naar de trap die je gaat plaatsen en op welke manier je deze aan de muur gaat bevestigen. Op basis hiervan kun je ontdekken wat je precies nodig hebt, maar ook hoeveel leuningankers je moet gebruiken. Vaak is het gebruik van meerdere leuningankers gewenst, omdat je zo de steigerpijp op meerdere plekken kunt vastmaken voor een stevige verankering van de trapleuning. Let daarnaast ook goed op de details, zoals de toepassing voor het type steigerpijp, het materiaal, de afmeting en het gatenpatroon.

Bekijk het complete Burghouwt aanbod

Het aanbod bij Burghouwt is zeer uitgebreid en dit betekent dat je altijd kunt vinden waar je naar op zoek bent. Wil je graag een goede leuninganker aanschaffen? Dat kan in de webshop. Maar ook voor andere toepassingen omtrent randbeveiliging ben je hier op de juiste plek. Bekijk alle mogelijkheden online en laat jouw leuningankers zo snel mogelijk bezorgen.