Kantplankankers

Kantplankanker, ook wel een schopplankanker genoemd, is een hulpmiddel dat valt onder de categorie randbeveiliging. Je past deze ankers toe in verschillende situaties. Het belangrijkste doel van een kantplankanker is dat deze het naar beneden vallen van steen, puin en gereedschap voorkomt. Een goede kantplankanker is makkelijk te plaatsen op betonnen werkvloeren en steigers met het gebruik van de juiste bevestigingsmiddelen. Het steigerdeel wordt eenvoudig in de beugel vastgeschroefd. Hierdoor ben je verzekerd van extra beveiliging in tal van situaties op de werkvloer.

Lees meer

Toepassing van kantplankankers

Kantplankankers worden in diverse situaties toegepast. Is er sprake van sparingen in gevels, trapgaten, liftschachten of een soortgelijke locatie? Dan moet op de werkvloer een kantplankanker geplaatst worden. Deze voorkomen het naar beneden vallen van stenen, puin en gereedschappen. Op deze manier zorg je dus voor meer veiligheid op de werkvloer. De kantplankanker is ontwikkeld voor steigerdelen met een dikte van 32 mm: het anker kun je hier gemakkelijk op bevestigen.

Aanbod kantplankankers bij Burghouwt

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier het aanbod van kantplankankers bij Burghouwt. De kwaliteit van een goede schopplankanker is belangrijk voor jouw klus: zo ben je nog sneller verzekerd van een goed resultaat. In de webshop kies je gegarandeerd voor kwaliteit, maar ben je ook zeker van makkelijke bestelling en snelle levering; ervaar het zelf.