Randbeveiliging

Bij Burghouwt helpen we professionals en doe-het-zelvers graag met het vinden van topkwaliteit producten. Welk klusniveau je ook hebt: hier kun je altijd terecht voor de beste producten voor je klus. Ben je op zoek naar goed ankerwerk? Dan hoef je niet verder te zoeken: Burghouwt wil klanten faciliteren om verstandig te bouwen, voor zowel mens en milieu, maar ook met zicht op de toekomst. We verkiezen kwaliteit en goede merken boven ‘goedkope keuzes’ omdat topkwaliteit op lange termijn voor betere resultaten zorgt. Onze keuzes maken jouw werk makkelijk en dat is waar we het voor doen. Bekijk hier alle onderdelen voor randbeveiliging en maak veilige en verstandige keuzes!

Lees meer

Randbeveiliging aanschaffen: hier moet je op letten

Er zijn meerdere punten waar je op kunt letten wanneer je op zoek gaat naar randbeveiliging. Om het jou makkelijker te maken, vind je hier alvast een handig overzicht met belangrijkste zaken die je aandacht vragen bij het doen van een aankoop: -

  • Benodigdheden: controleer van tevoren altijd wat je precies nodig hebt om een veilige randbeveiliging te kunnen realiseren. Bij Burghouwt helpen we je graag en geven we advies over de mogelijkheden.
  • -
  • Afmetingen: alle onderdelen moeten perfect op elkaar aansluiten en daarom is het van groot belang om goed te letten op de afmetingen van de producten. Pijpdrager en steigerpijp moeten bijvoorbeeld naadloos in elkaar gekoppeld worden.
  • -
  • Details: je kunt een product beter vergelijken wanneer je op de hoogte bent van details. Kijk naar merk, toepassing, materiaal, afmeting en gatenpatroon. Ook kun je je keuze baseren op de prijs.

Wat heb je nodig?

Wanneer je randbeveiliging wilt opbouwen zijn er verschillende producten die je nodig hebt. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, vind je op deze pagina alle gerelateerde producten aan randbeveiliging. Zo kun je hier terecht voor Z-ankers, plankenband, leuningankers, kantplankankers, pijpdragers, schopplankankers en lijmplaten. Ook vind je hier accessoires, waaronder het tussenanker, waar de pijpdrager in wordt gehangen. Op de pijpdrager wordt vervolgens een steigerpijp geplaatst waar de leuning aan zal worden gekoppeld. Daarnaast kun je hier ook beugels vinden waar het Z-anker in zal worden gehangen. Alle beschikbare producten zijn nodig om zo een kwalitatieve randbeveiliging te kunnen realiseren.

Dit is de waarde van goede randbeveiliging

Goede randbeveiliging is om meerdere redenen belangrijk. In de eerste plaats kies je meteen voor meer veiligheid en daarnaast weet je dankzij de topkwaliteit ook dat je voor duurzaamheid kiest waar je jarenlang van kunt profiteren. Steeds meer bedrijven maken duurzame keuzes en dat moedigen we bij Burghouwt alleen maar aan. Daarom willen we het graag makkelijk maken om te vinden wat je nodig hebt. Je kunt heel gemakkelijk en snel een complete randbeveiliging bij Burghouwt aanschaffen: alle benodigde onderdelen zijn aanwezig en verkrijgbaar. Heb je hulp nodig? Dan staan we voor je klaar met uitgebreide adviezen. “Verstandig bouwen, samen met Burghouwt”. Plaats eenvoudig en snel je bestelling via de webshop!