Randbekistingsanker

‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’: dit is al jaren onze zienswijze. We bieden alleen de beste producten aan voor iedere vakman, zodat jij in staat bent jouw klus zo goed mogelijk uit te voeren. Wij geloven dat met het gebruik van de juiste tools het verstandig uitvoeren van een klus nog makkelijker wordt. Daarom hebben we alleen het allerbeste voor jou verzameld. En dankzij het zeer ruime aanbod ben je altijd in staat om de beste keuze te maken voor je klus. Zo ook als het gaat om randbekistingsankers voor het vaststellen van randbekisting. Bekijk hier je mogelijkheden en schaf eenvoudig en snel topkwaliteit randbekistingsankers aan.

Lees meer

Wat is een randbekistingsanker?

Een randbekistingsanker is een anker waarmee je randbekisting vaststelt, zodat het mogelijk wordt om beton te storten. Beton storten bij een bouwproject vraagt om het gebruik van hulpmiddelen, waaronder randbekisting. Hierbij wordt er een soort mal aangebracht zodat het mogelijk is om beton goed te kunnen storten en zodat dit goed kan drogen. Ook de wapening zal op de juiste plek blijven door het gebruik van een randbekisting. Het gebruik van randbekistingsanker is nodig om de metalen randbekisting op de juiste plek te bevestigen.

De waarde van goede randbekisting

Goede randbekisting, in combinatie met een randbekistingsanker, heeft verschillende voordelen. Het zorgt ervoor dat beton storten nog eenvoudiger wordt, omdat je verzekerd bent van een stevige constructie voor zowel het beton als de wapening. Randbekisting komt voor bij funderingen, maar ook bij wanden en trappen. Er zijn diverse soorten bekisting, waardoor het altijd mogelijk is de juiste keuze te maken voor jouw bouwproject. Randbekisting is eenvoudig vast te stellen met de hulp van het randbekistingsanker: hiermee krijg je een strak resultaat.

De beste keuze maken in 3 stappen

  • Uitvoeringen: een randbekistingsanker is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor het goed mogelijk is om te vinden wat je zoekt. Welke jij nodig hebt is afhankelijk van de randbekisting die je toepast.
  • Hoogte: er zijn verschillende hoogtes mogelijk, welke in het Burghouwt assortiment allemaal staan aangegeven bij de diverse randbekistingsankers. Maak de juiste keuze op basis van jouw project.
  • Opties: er zijn niet alleen verschillen in maat en uitvoering, maar ook in materialen. Bekijk daarom waar jouw voorkeur naar uitgaat en wat de beste keuze is voor jouw klus.

Wat zijn je opties bij Burghouwt?

Je opties bij Burghouwt zijn uitgebreid. Er zijn niet alleen veel verschillende randbekistingsankers verkrijgbaar, maar je kunt ook profiteren van andere voordelen, zoals eenvoudig bestellen en snelle levering. In de webshop ben je verzekerd van goede kwaliteit en ben je daarnaast ook altijd in staat om de beste keuzes te maken: wij maken de zoektocht naar goede producten graag makkelijk voor iedere vakman. Bekijk hier al jouw opties en schaf een topkwaliteit randbekistingsanker aan.