Hulpmiddelen randbekisting

Bij het aanschaffen van randbekisting is het mogelijk dat je hierbij hulpmiddelen nodig hebt. Je hebt natuurlijk een randbekistingsanker nodig, maar er zijn ook andere producten die ervoor zorgen dat jij jouw klus optimaal kunt uitvoeren. En omdat we bij Burghouwt voor verstandig bouwen staan, vind je bij ons alles wat je nodig hebt. Zo ook als het gaat om randbekisting hulpmiddelen. Wij helpen je niet alleen met een ruim aanbod en goede kwaliteit, maar zorgen er ook voor dat bestellen makkelijker gaat dan ooit. Ook leveren we jouw bestelling zo snel mogelijk, zodat je snel aan de slag kunt met je klus.

Lees meer

Wat valt er onder hulpmiddelen randbekisting?

Onder hulpmiddelen randbekisting vallen verschillende onderdelen. Deze onderdelen zijn stuk voor stuk te gebruiken om de toepassing van randbekisting nog makkelijker te maken. Onderstaand vind je een overzicht van de hulpmiddelen die jij kunt aanschaffen voor het optimale gebruik van randbekisting:

  • Randkistklem: een randkistklem is een tool die je gebruikt voor het aan elkaar koppelen van twee stalen randbekistingen. Het zorgt hiermee voor een stevige verbinding.
  • Snelspanner: een snelspanner is een type bevestiging voor het schoren van een metalen randkist aan de wapening van een breedplaatvloer. De snelspanner is op afstand verstelbaar.
  • Schietspanner: een schietspanner is een staaldraad met haak en kunststof plaat, welke je gebruikt voor het schoren van een metalen randkist aan een breedplaatvloer. Je gebruikt een schiethamer om de plaat aan de vloer vast te schieten.
  • Wartelspanner: een wartelspanner is een staaldraad met alleen een haak, zonder kunststof plaat. Ook deze gebruik je voor het schoren van een metalen randkist aan een breedplaatvloer.

Dit is het nut van randbekisting

Het gebruik van randbekisting heeft veel voordelen. In de eerste plaats is het plaatsen van beton hiermee een stuk makkelijker. Je kunt de bekisting zien als een mal die je inzet voor het verbeteren van de stevigheid en het goed uitvoeren van je klus. Na afloop kun je de mal ook weer verwijderen. Er zijn diverse soorten bekisting welke je inzet bij verschillende bouwprojecten, onder andere bij wanden, trappen en funderingen. Randbekisting wordt ingezet voor de randen van een bouwproject: het gebruik van hulpmiddelen maakt de toepassing eenvoudiger en zorgt voor een goed resultaat.

Bekijk je mogelijkheden in het aanbod

Bij Burghouwt helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Daarom vind je bij ons ook een compleet aanbod van verschillende hulpmiddelen voor randbekisting. Wat je ook nodig hebt en welke kwaliteit jij ook gewend bent: je vindt het allemaal op deze pagina. Hier kun je de verschillende opties voor spanners vergelijken en ontdekken wat voor jouw project de juiste keuze is. Je bestelt hier ook eenvoudig en snel de juiste randkistklemmen waarmee het nog makkelijker wordt randbekisting te koppelen. Bekijk hier de uitgebreide mogelijkheden in het Burghouwt assortiment en ervaar alle voordelen van topkwaliteit producten.