Muur- en wandankers

Als professional is het logisch dat je altijd de beste kwaliteit wilt leveren aan je klanten. Dat begrijpen we als geen ander en daarom is Burghouwt dé plek om jouw gereedschap, accessoires en ander materiaal aan te schaffen voor je projecten. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en bieden alleen de beste producten aan. Zo ben jij in staat topkwaliteit te leveren, zonder dat je hier moeite voor hoeft te doen. Wij hebben alle topmerken al op één plek gebracht: onze webshop. Bekijk hier het aanbod muur- en wandankers om gegarandeerd kwaliteit te vinden voor je klus. Gevonden wat je zocht? Dan ontdek je vanzelf hoe gemakkelijk bestellen is.

Lees meer

In 3 stappen de beste muur- en wandankers kiezen

Wanneer je graag een muur- of wandanker wilt aanschaffen voor je project, weet je dat er hiervoor verschillende mogelijkheden zijn. Hoe zorg je ervoor dat je de beste keuze maakt voor jouw klus? Hier ontdek je een handig stappenplan voor jouw volgende aankoop. -

  • Stap 1: Bepaal de toepassing. Voordat je een definitieve keuze maakt, is het goed om te weten welke klus je precies gaat uitvoeren en wat je hier allemaal voor nodig hebt. Op deze manier is het een stuk makkelijker om een keuze te maken.
  • -
  • Stap 2: Kies het goede type. Muur- en wandankers zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor wandankers in uiteenlopende maten, maar ook voor lijmbouwmuurankers en plafondveerankers. Bekijk wat aansluit op je wensen.
  • -
  • Stap 3: Vergelijk en bestel. Tot slot is het slim om te kijken naar de afmetingen, om er zo voor te zorgen dat je de juiste aankoop doet. Je kunt ook meerdere soorten ankers nog vergelijken op merk, prijs en materiaal. Daarna kun je overgaan tot het bestellen.

De waarde van kwalitatief ankerwerk

Als het gaat om ankerwerk is er bij Burghouwt uitgebreide keuze. Er zijn tientallen producten verkrijgbaar: van balk- en raveeldragers tot stormankers en isolatiebevestiging. Alles wat je nodig hebt voor het verankeren en verbinden van onderdelen vindt je in de webshop. Als het gaat om muur- en wandankers is het belangrijk om goed te kijken naar de toepassing en de specificaties. Een wandanker gebruik je voor het koppelen van gelijmde muren, terwijl je een plafondveeranker nodig hebt wanneer je een gelijmde muur aan een plafond moet koppelen. Bij Burghouwt kun je altijd rekenen op kwalitatief ankerwerk. Op deze manier wordt verstandig bouwen mogelijk.

Begin vandaag nog met verstandig en duurzaam bouwen

“Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is niet voor niets onze zienswijze. Hier staan we 100% achter en dat laten we zien door alleen topkwaliteit producten aan te bieden die het verschil kunnen maken. We werken samen met alleen de allerbeste merken, die ervoor zorgen dat jij de producten krijgt om een goed resultaat te behalen. Of het nu gaat om een grootschalig project of een kleine doe-het-zelf klus: wij staan voor je klaar met duizenden producten én zijn altijd te bereiken voor advies. Muur- en wandankers bestellen? Dat regel je met een paar muisklikken.