Lijmkozijnankers

Ben je op zoek naar een lijmkozijnanker? Op deze pagina vind je een overzicht van de lijmkozijnankers in het Burghouwt aanbod. Je kunt hier altijd vinden wat je zoekt en daarnaast ben je ook verzekerd van goede kwaliteit. Wij geloven dat je met goede kwaliteit materialen jouw klus nog beter en verstandiger kunt uitvoeren, daarnaast profiteer je ook van het best mogelijke resultaat. Bekijk hier al je mogelijkheden voor lijmkozijnankers, lees meer over de toepassing van deze ankers en ontdek hoe je in 3 stappen de beste keuze maakt voor jouw klus. Verstandig bouwen, samen met Burghouwt: wij zijn er voor iedere vakman.

Lees meer

Wat zijn lijmkozijnankers?

Een lijmkozijnanker is een type lijmanker die je gebruikt voor verlijming van kozijnen aan een gelijmde muur. Een lijmkozijnanker wordt middels gripankernagels aan het houten kozijn vastgemaakt. Het anker bestaat uit twee delen: een geperforeerd deel en een vlak deel. Beide delen zijn voorzien van een gatenpatroon waarmee het mogelijk is het anker op de gewenste manier vast te zetten.

De toepassing van lijmkozijnankers

Een lijmkozijnanker wordt gebruikt wanneer een houten kozijn aan een gelijmde muur moet worden verankerd. Je lijmt het geperforeerde deel mee in de voeg van de muur, welke meestal van kalkzandsteen is. Het andere deel maak je vast met nagels of schroeven in het kozijn. Er zitten zowel linkse als rechtse ankers in de verpakking, waardoor het goed mogelijk is om kozijnen op de gewenste manier en op de gewenste plek vast te zetten.

In 3 stappen de beste keuze in jouw klus

  • Klus: het is eerst belangrijk goed op een rij te hebben wat je gaat doen en wat je hiervoor nodig hebt. Op deze manier bepaal je de hoeveelheid ankers en weet je
  • Kwaliteit: lijmkozijnankers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor staal verzinkte ankers en ankers van RVS 316. Het laatstgenoemde materiaal staat bekend om de zeer hoge corrosie- en temperatuurbestendigheid.
  • Details: let niet alleen op het materiaal waar de lijmkozijnankers van zijn gemaakt, maar ook op het gatenpatroon en de aanwezigheid van zowel linkse als rechtse ankers. Bij Burghouwt kun je altijd rekenen op evenveel linkse als rechtse ankers.

Bestel je lijmkozijnanker online bij Burghouwt

Heb je gevonden wat je zocht? Met alleen goede kwaliteit lijmkozijnankers in het assortiment ben je snel verzekerd van een uitstekende aankoop. Daarnaast is het ook heel makkelijk om jouw bestelling in de webshop te plaatsen: kies eenvoudig en snel de hoeveelheid lijmkozijnankers voor je klus en ervaar snelle levering. Wij maken het voor vakmannen graag makkelijker en dat kun je hier zelf ervaren. Bestel je lijmkozijnankers bij Burghouwt.