Kimverbreder

Wat je ook gaat doen en wat je ook nodig hebt: bij Burghouwt vind je altijd de juiste tools voor jouw klus. Met alleen kwalitatief gereedschap en materialen van de beste merken ben je hier op de juiste plek voor het aanschaffen van producten voor het verstandig uitvoeren van je klus. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is dan ook niet voor niets al jaren onze zienswijze. Met het gebruik van de beste producten ben jij nog beter in staat om alles uit je klus te halen. Bekijk jouw mogelijkheden voor kimverbreders in de webshop en kies gegarandeerd voor topkwaliteit. Zo maken we het uitvoeren van jouw klus nog aangenamer.

Lees meer

De toepassing van een kimverbreder

Een kimverbreder is een tool die je gebruikt voor het plaatsen van kimblokken of stenen op de schuine rand van een systeemvloer. Dit wordt met het gebruik van de kimverbreder een stuk eenvoudiger. De kimverbreder wordt op de vloerconstructie bevestigd. Het kan lastig zijn om kimblokken te stellen omdat de zijkanten van vloersystemen zijn voorzien van een schuin reliëf. Een kimverbreder creëert een vlakke ondergrond en ondersteunt de kimconstructie tot 20 mm uit de rand. De toepassing van een kimverbreder zorgt ervoor dat er voldoende draagvlak wordt gecreëerd: zo blijft de wand stabiel. Je kunt de kimverbreder snel en eenvoudig plaatsen op de vloerconstructie.

Waarom is een kimverbreder handig om te gebruiken?

Een kimverbreder is handig om te gebruiken voor je klus om een aantal redenen. Onderstaand vind je een overzicht van de belangrijkste voordelen van een kimverbreder:

  • Krachtige ondersteuning: met een kimverbreder kies je voor een snelle en krachtige ondersteuning van de vloerconstructie.
  • Vlak draagvlak: de kimverbreder creëert een vlakke ondergrond voor vloersystemen met een schuin reliëf aan de zijkanten.
  • Sterke hechting: het kimmortel hecht sterk aan de vloerconstructie waardoor je verzekerd bent van een kwalitatieve hechting.
  • Lichtgewicht: een kimverbreder is zeer licht van gewicht en daardoor eenvoudig en snel te plaatsen.

Zo maak je de beste keuze in jouw klus

De beste keuze maken voor jouw klus? Het is belangrijk om op een anatal zaken te letten voor het aanschaffen van de kimverbreder. Heb je te maken met een kanaalplaatvloer of een ribcassettevloer of andere soortgelijke vloerconstructies: dan heb je baat bij het gebruik van een kimverbreder, omdat deze vloeren van nature voorzien zien van een schuin reliëf aan de zijkanten. De kimverbreder zorgt ervoor dat dit een vlakke ondergrond wordt. Daarnaast is het slim om van tevoren te bepalen wat de lengte en dikte van de kimverbreder moet zijn, zodat je zeker weet dat je de juiste aankoop doet voor je klus.

Burghouwt assortiment: bekijk je mogelijkheden

Bij Burghouwt vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van gereedschap en materialen. Ook voor bevestigingsmaterialen en handige tools ben je hier op de juiste plek. Wil je een kimverbreder aanschaffen? Bekijk je mogelijkheden in de webshop, kies voor eenvoudige bestelling en ontvang jouw kimverbreder snel thuis. Zo kun je hier zo snel mogelijk mee aan de slag en voer je jouw klus verstandig uit.