Kimbloksteller

Wanneer je op zoek bent naar goede materialen voor je klus kun je altijd bij Burghouwt terecht. Want met een aanbod van duizenden producten ben je ervan verzekerd dat je vindt waar je naar op zoek bent. Heb je een kimbloksteller nodig voor het stellen van kalkzandsteen kimblokken? Hier vind je een aanbod van de kimblokstellers in het assortiment van Burghouwt. Bekijk het aanbod, vergelijk je mogelijkheden en schaf gegarandeerd topkwaliteit aan. Zo makkelijk is het aanschaffen van goede materialen voor jouw klus.

Lees meer

Wat is een kimbloksteller?

Een kimbloksteller is een hulpmiddel dat je gebruikt voor het stellen van kalksteen kimblokken zonder dat je eerst profielen hoeft te plaatsen. Een kimblok is een bouwblok dat wordt gebruikt om een gelijke hoogte te creëren met andere blokken in een bouwproject. Een kimbloksteller zorgt niet alleen voor extra gemak, het zorgt er ook voor dat je een beter en sneller resultaat behaalt. Dit is dan ook de reden dat het gebruik van een kimbloksteller veel voorkomt. De kwaliteit van goede bevestigingsmaterialen en hulpstukken is erg belangrijk bij iedere klus: ontdek zelf jouw mogelijkheden voor topkwaliteit bij Burghouwt.

De werking van een kimbloksteller

Een kimbloksteller heeft een eenvoudige werking. Je plaatst de kimbloksteller met de korte zijde op de ondergrond, zodat de lange zijde omhoog staat. Vervolgens kun je de gewenste kimblok op de kimbloksteller plaatsen. Er zitten een aantal voordelen aan het gebruik van een kimbloksteller:

  • Gemak: het is, dankzij het gebruik van de kimbloksteller, niet meer nodig om eerst profielen te plaatsen. Je kiest hiermee voor extra gemak.
  • Snelheid: je kunt een kimbloksteller heel snel plaatsen, zodat je heel makkelijk en snel het gewenste resultaat behaalt.
  • Kwaliteit: een goede kimbloksteller is gemaakt van verzinkt staal en dit betekent dat het beschikt over de belangrijkste eigenschappen om zeer lang mee te gaan.

De juiste kimbloksteller voor jouw klus

Wil je graag een goede kimbloksteller aanschaffen? Het is in de eerste plaats belangrijk om jouw klus te bepalen. Ga je aan de slag met bouwblokken van kalkzandsteen? Dan heb je mogelijk baat bij het gebruik van een kimbloksteller, omdat je hiermee voor extra gemak zorgt. Daarnaast ben je hiermee heel goed in staat om een gelijke hoogte te creëren met andere bouwblokken. Bekijk niet alleen de afmetingen, maar ook het materiaal: de meeste goede kimblokstellers zijn van verzinkt staal, waardoor ze zeer corrosiebestendig zijn. Dit is een belangrijke eigenschap van goede hulpmiddelen bij je klus.

Bekijk je mogelijkheden in het online aanbod van Burghouwt

In het aanbod van Burghouwt vind je alles wat je nodig hebt voor iedere klus. Of je nu een beginnende vakman bent die aan de slag gaat als doe-het-zelver of een doorgewinterde professional: hier ben je verzekerd van een ruim aanbod en ontdek je al jouw mogelijkheden voor het goed uitvoeren van jouw klus. Bekijk het complete aanbod en schaf een goede kimbloksteller aan, maar bekijk ook alle andere tools, zoals kimverbreders. Dit bestel je allemaal eenvoudig en snel online via de webshop.