Lijmankers

Als vakman wil je gebruik maken van de beste materialen: je bent dan bij Burghouwt op de juiste plek, want hier vind je alleen topkwaliteit producten voor iedere klus. Zo vind je hier meteen wat je nodig hebt én ben je verzekerd van goede kwaliteit. Wij bieden een ruim aanbod voor iedere vakman: van professional tot beginnende doe-het-zelver. Bekijk hier het aanbod van lijmankers, zodat het plaatsen van een pui of ander gevelelement nog makkelijker wordt. Heb je gevonden wat je zocht? Plaats dan eenvoudig en snel jouw bestelling online. Zo makkelijk is het aanschaffen van topkwaliteit materialen.

Lees meer

Wat valt er onder lijmankers?

Lijmankers zijn speciale hulpmiddelen die je gebruikt bij, zoals de naam al doet vermoeden, gelijmde muren van bijvoorbeeld kalkzandsteen. Onder lijmankers vallen verschillende onderdelen welke je allemaal kunt toepassen voor het plaatsen van kozijnen en andere gevelelementen, zoals puien. Welk onderdeel je waarvoor gebruikt, lees je in onderstaand overzicht:

  • Lijmkozijnanker: voor het verankeren van een houten kozijn aan een gelijmde muur.
  • Lijmkoppelstrip: voor het koppelen van verschillende gelijmde muren.
  • Wandanker: voor het onderling haaks koppelen van gelijmde muren waar een dilatatievoeg aanwezig is.
  • Kimbloksteller: voor het stellen van kalkzandsteen kimblokken zonder dat je eerst profielen plaatst.
  • Plafondveeranker: voor het koppelen van een gelijmde muur aan een plafond.

Bekijk de kwaliteit van een goede lijmanker

Een goed lijmanker of een van de andere opties brengen verschillende voordelen met zich mee. Stuk voor stuk zorgen ze voor een goede koppeling tussen twee onderdelen. Dit betekent dat je verzekerd bent van stevigheid en kwaliteit: dit heb je nodig bij het plaatsen van een anker of andere koppeling. Er zijn verschillende soorten lijmankers en bijbehorende onderdelen, waardoor het heel makkelijk is om een goede aankoop te doen voor jouw klus. Bekijk je mogelijkheden in het Burghouwt assortiment.

Zo maak je de juiste keuze in jouw klus

De beste keuze maken voor jouw klus? Het is belangrijk om eerst te bepalen wat je precies gaat uitvoeren: zo weet je precies wat je hiervoor nodig hebt. Een wandanker en lijmkoppelstrip lijken qua toepassing veel op elkaar, maar toch hebben ze een verschillende werking: daarom is het belangrijk om van tevoren een goed beeld te hebben van de werkzaamheden die je gaat uitvoeren. Kijk daarnaast ook altijd naar de afmetingen van de materialen, zodat je zeker weet dat dit goed aansluit.

Bekijk hier het complete assortiment

Wanneer je op zoek gaat naar hulpstukken voor het plaatsen van een kozijn of ander gevelelement, kun je altijd bij Burghouwt terecht. Het aanbod is ruim en daarnaast ben je altijd verzekerd van topkwaliteit: zo kun je verstandig bouwen en daar staan we helemaal achter. Verstandig bouwen, samen met Burghouwt is niet voor niets al jaren onze zienswijze. We doen er dan ook alles aan om jou te helpen in het maken van een keuze. Bekijk hier al je mogelijkheden voor lijmankers.