Puisteun

Jouw klus goed uitvoeren begint bij het aanschaffen van goede producten. Voor de juiste materialen kun je altijd bij Burghouwt terecht, want wij hechten veel waarde aan verstandig bouwen. Met het gebruik van de juiste materialen ben je nog beter in staat om jouw klus zo goed mogelijk uit te voeren. Zo ook als het gaat om puisteunen. Op deze pagina vind je iedere puisteun in het assortiment: het is op deze manier nog makkelijker om een goede keuze te maken. Bestel je puisteun heel gemakkelijk online: je krijgt deze zo snel mogelijk opgestuurd, zodat je er meteen gebruik van kunt gaan maken. Bekijk hier al jouw mogelijkheden.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat is een puisteun?

Een puisteun is een van de onderdelen die je tegenkomt in de categorie kozijnverankering. Je gebruikt een puisteun om het plaatsen van kozijnen en puien makkelijker te maken. De naam puisteun is dan ook gebaseerd op de gevelelementen (o.a. puien) die je hiermee kunt plaatsen. Met een puisteun is het mogelijk om kozijnen, puien en andere gevelelementen af te steunen op de fundering. Gevelvullende elementen worden vaak buiten de gevel geplaatst: het is daardoor nodig om het gewicht van de constructie naar de fundering af te dragen. Dit gebeurt met het gebruik van een puisteun.

Dit zijn de voordelen van een puisteun

Het gebruik van een puisteun brengt verschillende voordelen met zich mee. In de eerste plaats zorgt het gebruik van een puisteun voor een snelle en stevige oplossing voor het overdragen van het gewicht van de constructie op de fundering. Daarnaast kies je ook voor een veilige constructie. Het gebruik van een puisteun is daarnaast zeer eenvoudig, waardoor je dit snel kunt realiseren bij het plaatsen van een gevelelement zoals een kozijn of pui.

In 3 stappen naar de juiste puisteun voor jouw klus

  • Toepassing het is in de eerste plaats belangrijk om de toepassing te bepalen. Kijk naar de klus die je gaat uitvoeren en of het gebruik van een puisteun hierbij gewenst is.
  • Opties er zijn verschillende soorten puisteunen verkrijgbaar, vrijwel allemaal in zink magnesium afwerking. Je kunt een vergelijking maken tussen de diverse afmetingen, zodat je de juiste keuze maakt voor jouw klus.
  • Keuze op basis van de klus die jij gaat uitvoeren kun je bepalen welke afmetingen jij nodig hebt voor het plaatsen van een gevelelement. Je bestelling plaats je eenvoudig en snel in de Burghouwt webshop.

Bekijk je opties in het Burghouwt assortiment

In het Burghouwt assortiment vind je verschillende puisteunen in diverse afmetingen. Het is dan ook goed mogelijk om de puisteun te vinden die aan jouw wensen voldoet. Een goede puisteun is niet alleen sterk, maar biedt daarnaast ook het gemak en de stevigheid om zo het gewicht van de constructie over te dragen op de fundering. Bekijk zelf je mogelijkheden in het Burghouwt aanbod en bestel eenvoudig en snel de puisteun voor jouw klus.