Kozijnstelhoeken

De beste producten aanschaffen voor jouw klus? Bij Burghouwt vind je alles wat je nodig hebt en kies je ook gegarandeerd voor kwaliteit. Het maakt niet uit wat je gaat doen of wat je nodig hebt: de webshop heeft duizenden producten voor jou klaarstaan. Op deze manier ben je altijd in staat om te vinden waar je naar op zoek bent. Ben je op zoek naar kozijnstelhoeken? Hier vind je alle kozijnstelhoeken in het assortiment van Burghouwt.

Lees meer

Dit moet je weten over kozijnstelhoeken

Kozijnstelhoeken zijn materialen waarmee het nog makkelijker wordt om kozijnen te bevestigen en te stellen. Het anker is samengesteld uit twee hoeken, welke worden verbonden met slotbouten. Hierdoor is het mogelijk om het anker in hoogte te verstellen. Bij het bevestigen van de hoeken moet de ene op de vloer worden geplaatst en de andere aan de onderdorpel. Op deze manier wordt de juiste hoogte bepaald en kun je de slotbouten vastdraaien. Het gebruik van kozijnstelhoeken zorgt ervoor dat je heel wat tijd bespaard met het plaatsen van een kozijn of een ander gevelelement.

Kozijnstelhoeken: de voordelen

Er zitten een aantal voordelen aan het gebruik van kozijnstelhoeken. Benieuwd naar de belangrijkste redenen voor het aanschaffen van deze verbindingen? Hier lees je ze in onderstaand overzicht:

  • Tijdsbesparing: de montage van kozijnen gaat een stuk sneller wanneer je gebruik maakt van kzoijnstelhoeken. Het monteren van kozijnen en puien is op deze manier zo gedaan.
  • Verstelbaar: de kozijnstelhoeken zijn verstelbaar in de hoogte waardoor je meerdere mogelijkheden hebt om het kozijn op de juiste manier te plaatsen.
  • Goede kwaliteit: de kozijnstelhoeken van topmerken als Gebr. Bodegraven zijn corrosiebestendig en bieden daardoor zeer goede kwaliteit en een lange levensduur.

Wat zijn jouw mogelijkheden?

In het aanbod van Burghouwt vind je heel veel verschillende soorten kozijnstelhoeken. Het is daardoor mogelijk om de beste keuze te maken voor jouw klus. Onder andere op basis van afmetingen kun je goede kozijnstelhoeken aanschaffen. Er zijn daarnaast ook andere uitvoeringen beschikbaar: er zijn verschillen tussen de kozijnstelhoeken als het gaat om het gatenpatroon. Bekijk wat jij nodig hebt voor je klus en kies op basis hiervan een geschikte kozijnstelhoek. Bekijk het aanbod bij Burghouwt en schaf topkwaliteit kozijnstelhoeken aan.