Indraaihulpstuk

Het gebruik van de juiste materialen is belangrijk bij iedere klus. Want met de juiste producten ben je nog beter in staat je klus goed uit te voeren: dat weten we bij Burghouwt als geen ander. Daarom vind je bij ons alleen gereedschap en materiaal van de beste kwaliteit. Op deze manier kun jij veilig en verstandig aan de gang met je klus en ben je verzekerd van het optimale resultaat. Ben je op zoek naar de juiste hulpstukken voor het plaatsen van kozijnen of een ander gevelelement? Hier vind je het aanbod van indraaihulpstukken bij Burghouwt en kun je heel eenvoudig en snel jouw bestelling plaatsen. Bekijk ook hoe jij de beste keuze maakt voor een kwalitatief indraaihulpstuk.

Lees meer

Wat is een indraaihulpstuk?

Een indraaihulpstuk is een tool die je kunt toepassen bij het indraaien van een kozijnanker in hout. Ga je aan de slag met het plaatsen van een kozijn, dan maak je gebruik van verschillende onderdelen, waaronder een kozijnanker. Een kozijnanker moet je middels houtdraad aan de lange zijde van een kozijn indraaien en vervolgens inmetselen in de lintvoeg. Het indraaien van een kozijnanker kan handmatig, maar het is nog makkelijker om dit te doen met behulp van een indraaihulpstuk. Je kunt kiezen voor zowel een machinaal als handmatig hulpstuk voor indraaien.

De voordelen van een indraaihulpstuk

Er zitten verschillende voordelen aan het gebruik van een indraaihulpstuk. Waarom zou je dit hulpstuk aanschaffen voor je klus? Hier vind je de belangrijkste redenen:

  • Gemak: met het gebruik van een indraaihulpstuk kies je voor snelheid en gemak. Je bent veel beter in staat om een kozijnanker in het hout te draaien.
  • Opties: je kunt kiezen voor zowel een machinaal als handmatig indraaihulpstuk voor het indraaien van een kozijnanker.
  • Kwaliteit: een indraaihulpstuk is gemaakt van verzinkt staal en biedt daardoor genoeg kracht en kwaliteit. Zo kies je voor een goede en sterke tool waar je lange tijd gebruik van kunt maken.

De beste keuze maken doe je zo

Wil jij een goed indraaihulpstuk aanschaffen voor het plaatsen van een kozijnanker? Dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. De belangrijkste keuze maak je op basis van je eigen voorkeuren. Hoe gemakkelijk wil je het jezelf maken? Je kunt namelijk kiezen voor zowel een handmatig als machinaal indraaihulpstuk. Een machinaal indraaihulpstuk is duurder in de aanschaf, maar biedt wel extra veel gemak in de uitvoering. Daarnaast is het belangrijk om goed te kijken naar het kozijnanker dat je gaat indraaien. Het indraaihulpstuk moet geschikt zijn voor de afmeting van het kozijnanker, welke verkrijgbaar is in zowel 6 als 8 mm.

Bekijk Burghouwt’s aanbod online

In het Burghouwt aanbod vind je altijd wat je nodig hebt. Of je nu een handmatig indraaihulpstuk wilt aanschaffen of dat je kiest voor een machinale uitvoering: er zijn verschillende mogelijkheden. Heb je gevonden wat je zocht? Dan kun je ook heel gemakkelijk je bestelling in de webshop plaatsen: wij gaan voor je aan de slag en zorgen dat jouw indraaihulpstuk zo snel mogelijk jouw kant op komt.