Kozijnverankering

Bij Burghouwt vind je heel makkelijk en snel wat je nodig hebt voor je klus. Hier ben je verzekerd van een ruim assortiment voor alle bevestigingsmaterialen. En omdat je bij Burghouwt ook altijd kiest voor de beste kwaliteit, ben je nog beter in staat om je klus goed uit te voeren. Zowel beginners als professionals vinden hier waar ze naar op zoek zijn: we maken het voor iedere vakman graag makkelijker. Ook als het gaat om kozijnverankering. Bekijk hier het complete aanbod voor kozijnverankering en ontdek al jouw mogelijkheden.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat is kozijnverankering?

Kozijnverankering is een verzamelnaam voor verschillende onderdelen. Met deze onderdelen is het mogelijk om kozijnen makkelijker te bevestigen en te stellen. Op deze pagina vind je onder andere de volgende onderdelen:

  • Kozijnstelhoek: dit hulpstuk maakt het plaatsen en bevestigen van kozijnen makkelijker. Doordat de twee hoeken verbonden kunnen worden met slotbouten is de hoogte verstelbaar.
  • Kozijnanker: een speciaal anker voor kozijnen die je middels houtdraad aan de lange zijde van een kozijn wordt gedraaid en daarna ingemetseld in de lintvoeg.
  • Puisteun: hiermee is het mogelijk om kozijnen, puien en andere zware gevelelementen af te steunen op de fundering.
  • Indraaihulpstuk: een indraaihulpstuk zorgt ervoor dat het nog makkelijker wordt om een kozijnanker machinaal in hout te draaien.

De verschillende onderdelen binnen de categorie kozijnverankering hebben allemaal een ding gemeen: ze zorgen ervoor dat het plaatsen van kozijnen en andere zware gevelelementen een stuk makkelijker wordt. Of je nu een professional bent of een beginnende doe-het-zelver: je kunt altijd gebruik maken van handige tools voor kozijnverankering. Bekijk het Burghouwt aanbod op deze pagina.

Zo maak je de juiste keuze in jouw klus

Bepaal in de eerste plaats de klus die je gaat uitvoeren. Op basis hiervan kun je bepalen welke onderdelen jij nodig hebt en weet je zeker dat je de beste producten kiest voor jouw klus. Het is daarnaast ook altijd belangrijk om te kijken naar de uitvoeringen en afmetingen. Of je nu een puisteun of kozijnstelhoek nodig hebt: deze zijn verkrijgbaar in meerdere soorten. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Bij Burghouwt staan we altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de beste kozijnverankering.

Bekijk hier het complete online aanbod

Met het complete aanbod op één pagina vind je heel snel wat je zoekt. Bij Burghouwt maken we het jou graag makkelijker en daarom is het aanbod ruim en is het nog makkelijker om de juiste tools te vinden. Maak gebruik van de filters of selecteer op onderdeel: zo kies je eenvoudig en snel de hulpmiddelen die je nodig hebt. Daarnaast ben je ook altijd verzekerd van topkwaliteit: ervaar het zelf.