Verbindingsplaten

In je zoektocht naar goede materialen zie je soms door de bomen het bos niet meer. Bij Burghouwt helpen we je dan ook graag met het vinden van de juiste producten. De webshop is voorzien van een handig overzicht waardoor je snel vindt wat je zoekt. Daarnaast ben je hier ook op de juiste plek voor topkwaliteit: zo ben je nog beter in staat om een klus goed uit te voeren. Ook als het gaat om verbindingsplaten ben je hier verzekerd van de beste uitvoeringen. Bekijk hier niet alleen al je mogelijkheden, maar ontdek ook Burghouwt’s keuze in de beste verbindingsplaten.

Lees meer

Wat is een verbindingsplaat?

Een verbindingsplaat is een type koppeling dat op verschillende manieren toegepast kan worden. Wil je twee balken of planken aan elkaar vastmaken? Dan heb je baat bij het gebruik van een goede koppeling, gemaakt van RVS. En van de mogelijkheden die je in dit geval hebt is een verbindingsplaat. Dit is een type koppelplaat dat ervoor zorgt dat je een goede en sterke verbinding maakt tussen twee balken. Een verbindingsplaat is voorzien van een gatenpatroon waarmee het mogelijk is om de plaat aan te beide balken of planken te bevestigen.

De voordelen van verbindingsplaten

  • Langere levensduur: constructies hebben een veel langere levensduur wanneer je kiest voor het gebruik van verbindingsplaten. Deze platen zorgen voor extra versteviging en bieden daardoor een langere levensduur aan constructies.
  • Makkelijke montage: het gebruik van verbindingsplaten is zeer eenvoudig en door het gatenpatroon heb je hierin meerdere mogelijkheden.
  • Veel mogelijkheden: verbindingsplaten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Op deze manier ben je altijd in staat om de juiste uitvoering te kiezen voor jouw toepassing.

Burghouwt’s keuze in de beste verbindingsplaten

Burghouwt kiest voor Gebr. Bodegraven als beste merk voor verbindingsplaten. De keuze is gebaseerd op de hoge kwaliteit die het merk biedt. Gebr. Bodegraven is een merk dat verbindingen maakt voor de bouw en dit betekent dat je kunt rekenen op professionele kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat veel bouwbedrijven gebruik maken van de producten van dit merk. Daarnaast is ook de gebruiksvriendelijkheid van de Gebr. Bodegraven verbindingsplaten een groot voordeel: dit maakt het ook voor beginnende doe-het-zelvers mogelijk om de producten van dit merk te kiezen. Dit zorgt ervoor dat Gebr. Bodegraven Burghouwt’s keuze is op het gebied van verbindingsplaten.

Bekijk jouw mogelijkheden in de webshop

In de webshop van Burghouwt vind je verschillende soorten verbindingsplaten: dit heeft als voordeel dat je altijd kunt wat je zoekt. De verbindingsplaten in het aanbod zijn geschikt voor het aan elkaar verbinden van lichte houten onderdelen. Bij Burghouwt kies je gegarandeerd voor topkwaliteit en ben je verzekerd van snelle verzending. Let bij het maken van een keuze niet alleen op de toepassing, maar ook op de afmetingen. Zo kun je jouw klus op de best mogelijke manier uitvoeren.