Koppelankers

Iedere klus begint bij de aanschaf van de juiste producten. En omdat we bij Burghouwt weten hoe belangrijk het gebruik van goede producten is, bieden we alleen de beste kwaliteit aan. Je bent op deze manier in staat om je klus goed uit te voeren en daarnaast profiteer je van een beter resultaat. Ben jij op zoek naar goede koppelankers voor jouw klus? Bekijk hier het complete aanbod van koppelankers in het assortiment en lees meer over het gebruik van deze ankers. Ook ontdek je hier wat Burghouwt’s keuze is voor de beste koppelankers van dit moment.

Lees meer

De werking van koppelankers

Een koppelanker is een type anker waarmee het mogelijk is om balken te verbinden die in elkaars verlengde liggen. Er zijn verschillende soorten koppelankers verkrijgbaar, waardoor het goed mogelijk is om de juiste keuze te maken voor jouw klus. Bekijk hier een overzicht van de mogelijkheden op het gebied van koppelankers:

  • Koppelankers met dikte 2 mm: een koppelanker 2 mm heeft gaten van verschillende groottes. Het aantal gaten en de diameter van de gaten staat aangegeven, zodat je zeker bent van de juiste keuze.
  • Koppelankers met dikte 5 mm: een koppelanker 5 mm heeft vaak minder gaten dan een koppelanker 2 mm. Je kunt dit type anker aanschaffen in twee lengtes: 300 en 400 mm

Koppelankers gebruiken: de voordelen op een rij

Het gebruik van koppelankers brengt verschillende voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van deze ankers vind je in onderstaand overzicht:

  • Stevige verbinding: met koppelingen zoals een koppelanker zorg je voor een sterke onderlinge verbinding tussen balken.
  • Langere levensduur: zowel gemetselde als gelijmde constructies gaan langer mee wanneer je gebruik maakt van koppelankers.
  • Veel opties: op het gebied van koppelankers heb je veel mogelijkheden, waardoor je altijd in staat bent om de beste keuze te maken.

Burghouwt’s keuze in de beste koppelankers

Burghouwt kiest voor Gebr. Bodegraven als beste merk voor koppelankers. Voor topkwaliteit op het gebied van verbindingen moet je bij Gebr. Bodegraven zijn. Dit merk is de grote naam als het gaat om bevestigingsmiddelen en ook de koppelankers van Gebr. Bodegraven behoren tot de top. Dit komt vooral door de goede kwaliteit: hierdoor maken veel professionals graag gebruik van de koppelankers van dit merk. Verder speelt Gebr. Bodegraven in op wat de professionals in de bouwwereld willen en bieden ze enorm veel gebruiksgemak bij de verschillende producten. Dit is dan ook de reden dat Gebr. Bodegraven Burghouwt’s keuze is voor de beste koppelankers.

Zo maak jij de beste keuze in jouw klus

Wil je verzekerd zijn van de beste keuze in jouw klus? Het is dan belangrijk om eerst te kijken naar de balken die je onderling wilt verbinden. Op basis van de afmetingen bepaal je welk type koppelanker je nodig hebt en welke afmetingen je nodig hebt. Omdat er verschillende soorten koppelingen zijn voor het verbinden van losse balken, is het slim om te kijken naar wat hier het beste bij past. Voor smalle verbindingen is een koppelanker de beste keuze.