Koppelankers en Platen

Staat er een klus op het programma waarvoor je goed ankerwerk nodig hebt? Bij Burghouwt kun je terecht voor een ruim aanbod van honderden producten. Ook wanneer je op zoek bent naar koppelankers en platen ben je hier op de juiste plek. Het ruime aanbod in de webshop zorgt er niet alleen voor dat je altijd vindt wat je zoekt, maar daarnaast kun je bij ons ook altijd rekenen op de beste kwaliteit. Verstandig bouwen staat bij ons hoog in het vaandel en dat merk je: alleen de beste merken worden hier aangeboden. Bekijk hier het complete assortiment van koppelankers en platen en plaats je bestelling eenvoudig en snel online.

Lees meer

De beste keuze maken voor koppelankers en platen: dat doe je zo

Goed ankerwerk kopen doe je niet zomaar even snel. Het is belangrijk om een goed overwogen beslissing te maken, zodat je zeker bent van de juiste aankoop. Wanneer er sprake is van een project waarbij ankerwerk nodig is, heb je de keuze uit verschillende onderdelen. Hoe zorg je ervoor dat je goede koppelankers en platen aanschaft? Let op de volgende zaken: -

  • Type: behalve koppelankers heeft Burghouwt ook koppelplaten, verbindingsplaten en spijkerplaten op deze pagina. Wat heb jij nodig voor je klus? Je kunt bij ons altijd terecht voor uitgebreid advies over de mogelijkheden.
  • -
  • Afmeting: let altijd op de afmetingen van de ankers en platen. Vaak kun je op basis van de klus achterhalen welke afmeting je nodig hebt. Zowel in de lengte als de breedte zijn er meerdere opties beschikbaar.
  • -
  • Toepassing: wil je twee lichte houten delen met elkaar verbinden of gaat het om meerdere houten delen die met elkaar moeten worden verbonden? Op basis van je klus achterhaal je de onderdelen die je nodig hebt.
  • -
  • Details: vergeet niet om op de details te letten, zoals de breedte van het hout, de hoeveelheid ankers of platen die nodig is en eventueel het merk en de prijs.
Koppelankers en platen worden over het algemeen veel gebruikt bij het aan elkaar verbinden van houten delen. De ankers en platen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en het is dan ook belangrijk om goed te kijken naar jouw mogelijkheden. Op het gebied van lengte, breedte en dikte zijn er volop mogelijkheden. Hulp nodig? Wij helpen je graag verder.

Zo maken wij bestellen nog makkelijker

Bij Burghouwt maken we het vinden en bestellen van koppelankers en platen, maar ook ander ankerwerk, graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kun je in de webshop heel eenvoudig navigeren naar de juiste producten. OP de pagina koppelankers en platen kun je onder andere snel naar diverse onderdelen gaan. Wanneer je weet wat je nodig hebt hoef je daardoor niet lang te zoeken. Bij ieder product staan daarnaast ook de specificaties, waardoor je snel ziet of het product aan je wensen voldoet. Zodra je hebt gevonden wat je zocht, plaats je jouw bestelling en zorgen wij ervoor dat je dit zo snel mogelijk in huis krijgt. Bestellen van gereedschap was nog nooit zo makkelijk!