Isolatiestrips

In je zoektocht naar de juiste producten voor je klus kom je altijd bij Burghouwt uit. Hier vind je niet alleen een zeer ruim aanbod, maar ben je ook verzekerd van de beste kwaliteit. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is al jaren onze slogan: we staan dan ook achter het aanbieden van topkwaliteit, zodat jij verstandig en duurzaam kunt bouwen. Het maakt hierbij niet uit wat voor type klusser jij bent. Van ervaren klussers en professionals tot beginnende en enthousiaste doe-het-zelvers: iedereen kan hier terecht voor het aanschaffen van de beste producten. Ben je op zoek naar isolatiestrips? Bekijk hier al jouw mogelijkheden!

Lees meer

Wat zijn isolatiestrips?

Isolatiestrips zijn speciale strips die je kunt gebruiken om een spouwisolatie in een muur te bevestigen, zo genaamde iso-jane strips. Wanneer je een spouwmuurisolatie aanbrengt, kan het voorkomen dat deze isolatie ook op hoeken wordt geplaatst. Je gebruikt altijd isolatie pluggen om de isolatie te bevestigen, maar bij een hoek heb je mogelijk wat extra stevigheid nodig. Een isolatiestrip is hierbij de beste oplossing: deze kunststof getande strip houdt een spouwmuurisolatie in een hoek bij elkaar.

De voordelen van isolatiestrips

Isolatiestrips brengen een aantal voordelen met zich mee. Zo bieden ze in de eerste plaats extra stevigheid. Het bevestigen van spouwmuurisolatie wordt op deze manier nog makkelijker, ook als je te maken hebt met hoeken. De strips bieden extra gemak en stevigheid, zodat je er zeker van bent dat jouw isolatie stevig vast zit. Daarnaast is het ook zeer eenvoudig om gebruik te maken van de isolatiestrips. Ze zijn heel makkelijk te bevestigen en monteren op de spouwmuurisolatie. Ontdek zelf de voordelen van isolatiestrips en schaf ze aan in de webshop!

De beste keuze maken voor jouw klus

Om er zeker van te zijn dat je de beste keuze maakt voor je klus, is het altijd belangrijk om eerst goed te kijken wat je nodig hebt voor het correct en verstandig uitvoeren van je klus. Heb je te maken met een spouwmuur met hoeken? Dan is het zeker belangrijk om hierbij gebruik te maken van isolatiestrips. Hoeveel strips je nodig hebt is afhankelijk van het aantal hoeken en de dikte van de isolatie. Met de aanschaf van goede isolatie bevestiging ben je er helemaal klaar voor om aan de slag te gaan met je klus!

Dit zijn je mogelijkheden bij Burghouwt

Heb je alles gevonden wat je nodig hebt? Op deze pagina vind je de isolatiestrips, maar er zijn ook nog andere tools die je wellicht kunt gebruiken, zoals isolatie onderlegplaten, clips of pluggen. Met de aanschaf van de juiste producten ben je in staat om jouw klus nog beter en sneller uit te voeren. Daar helpen we jou graag bij en daarom vind je bij Burghouwt een compleet assortiment van isolatiestrips en alle andere benodigdheden!