Isolatie pluggen

Het maakt niet uit wat je gaat doen en wat je hierbij nodig hebt: voor iedere klus vind je bij Burghouwt een compleet aanbod en ben je verzekerd van een goede uitvoering. We hechten veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid en daarom vind je hier alleen de beste kwaliteit producten. Hiermee kun je verstandig aan de slag met je klus en ben je daarnaast ook verzekerd van een goed resultaat. Ook als het gaat om isolatie pluggen vind je hier verschillende mogelijkheden: zo kun je kiezen wat het beste bij jouw klus past maar ben je ook in staat om te vergelijken. Ontdek hier de mogelijkheden voor isolatie pluggen en schaf gegarandeerd topkwaliteit aan!

Lees meer

Dit moet je weten over isolatiepluggen

Een isolatieplug is een hulpmiddel voor het bevestigen van isolatie. Een plug is een veelgebruikte tool in de bouw: hiermee kun je een object bevestigen aan een niet-elastisch materiaal. Isolatie pluggen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: het bevestigen van spouwisolatie tegen een binnenmuur. het enige verschil tussen de diverse pluggen is de manier toepassing voor het type isolatie en muren. Door goed te kijken naar met wat voor soort isolatie en muren je te maken hebt, ben je in staat om de beste beslissing te maken voor isolatie pluggen.

Isolatiepluggen: de toepassingen

Welke isolatieplug je nodig hebt is afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren. Bij Burghouwt vind je verschillende soorten isolatie pluggen in het assortiment, maar vind je ook een handig hulpmiddel. Onderstaand vind je een overzicht van de mogelijkheden:

-
  • Perfoplug: dit type isolatieplug is voor het bevestigen van isolatie tegen een binnenmuur. De plug is toepasbaar met harde en zachte isolatie en is ook verwerkbaar in geperforeerde keramische binnenmuurstenen, ook wel holle bouwstenen genoemd.
  • -
  • Flexplug: dit type isolatieplug is voor het bevestigen van isolatie tegen een binnenmuur. De plug is toepasbaar met harde en zachte isolatie en is ook verwerkbaar in beton, baksteen en kalkzandsteen.
  • -
  • Inslaghulpstuk: een hulpstuk voor het inslaan van een flexplug of perfoplug.

Wat heb je nog meer nodig?

Behalve een isolatieplug zul je nog meer producten nodig hebben om ervoor te zorgen dat je jouw klus verstandig kunt uitvoeren. Je hebt wellicht baat bij het aanschaffen van een inslaghulpstuk voor het gemakkelijk inslaan van de pluggen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van handige extra’s zoals een isolatiestrip of -clip. Ook zijn er isolatie onderlegplaten verkrijgbaar bij Burghouwt voor een goede bevestiging. Ontdek je mogelijkheden in het assortiment en schaf de benodigde producten aan.

Bekijk het Burghouwt aanbod online

Bij Burghouwt vind je een ruim aanbod van isolatie pluggen en bijbehorende artikelen voor isolatiebevestiging. Het is dan ook eenvoudig om snel te vinden waar je naar op zoek bent. Heb je gevonden wat je zocht? Plaats je bestelling via de webshop en ervaar snelle levering op jouw adres. Burghouwt maakt het jou graag makkelijker om aan de slag te gaan met je klus. Ontdek hier al je mogelijkheden!