Isolatieclips

Op zoek naar de beste kwaliteit voor jouw klus? Bij Burghouwt vind je een ruim assortiment van de beste producten voor iedere klus. Of je nu aan de slag gaat met spouwmuurisolatie of in de tuin: je vindt hier alles wat je nodig hebt. Als het gaat om isolatie van de binnenmuur heb je baat bij het gebruik van goede isolatieclips. Op deze pagina vind je alle isolatieclips in het assortiment, maar vind je ook meer informatie over deze tools. Zo ben jij in staat om de beste keuze te maken voor jouw klus en ben je verzekerd van een goede uitvoering.

Lees meer

Dit moet je weten over isolatieclips

Een isolatieclip is een soort schotel welke je om een spouwanker klemt om zo de isolatie op de juiste plek op de binnenmuur te houden. Een clip zorgt ervoor dat een isolatie blijvend wordt aangedrukt. Er zijn verschillende soorten isolatieclips verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor universele clips die je vrijwel overal kunt toepassen. Er zijn ook speciale clips met een druppelvanger, die ervoor zorgen dat er sprake is van een goede vochtafvoer. Je kunt daarnaast ook kiezen voor losse isolatieschotels. Een isolatieclip is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen: welke je nodig hebt is afhankelijk van je eigen voorkeur.

Isolatieclips: de toepassingen

Een isolatieclip is eenvoudig toe te passen bij spouwmuurisolatie. Het gebruik van een isolatieclip is belangrijk: je zorgt er hiermee voor dat de spouwmuurisolatie goed vast komt te zitten en daardoor profiteer je van genoeg stevigheid en een lange levensduur van de isolatie. De clip moet van boven naar beneden midden op het spouwanker worden gedrukt. Daarna wordt het buitenblad pas aangebracht. Je kunt een isolatieclip vrij eenvoudig bevestigen, je krijgt hier een zeer grote klemkracht voor terug.

Hoe maak je de juiste keuze voor jouw klus?

De beste keuze maken voor isolatieclips doe je op basis van de klus die je gaat uitvoeren. Je bepaalt niet alleen welk type isolatie je gebruikt, maar ook op wat voor type muur dit wordt geplaatst. Kijk daarnaast ook altijd naar de afmetingen van de isolatieclips, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de juiste maat kiest. Bij Burghouwt kun je gemakkelijk en snel een vergelijking maken tussen de verschillende soorten isolatieclips, zodat het nog makkelijker wordt om een goede keuze te maken. Ontdek je opties en vergelijk alle mogelijkheden: schaf zo de beste isolatieclips aan!

Bekijk jouw opties in de webshop

In de webshop vind je een ruim aanbod van isolatieclips. Een ding is zeker: je kiest bij Burghouwt altijd voor topkwaliteit, waardoor het nog makkelijker is om een keuze te maken. Met goede kwaliteit isolatieclips ben je in staat om jouw klus verstandig uit te voeren en kies je voor een zeer goed resultaat. Bekijk al jouw mogelijkheden voor isolatieclips online en plaats jouw bestelling eenvoudig online. Zo profiteer je van snelle levering!