Hoekankers zwaar

Ben je op zoek naar goede kwaliteit bevestigingsmiddelen voor houtconstructies? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van hoekankers zwaar in het Burghouwt assortiment. We staan voor verstandig bouwen en dit betekent dat we jou graag helpen in het maken van de juiste keuze. Want met het aanschaffen van goede materialen ben jij nog beter in staat je klus goed uit te voeren. We bieden alleen de beste en meest duurzame producten aan, zodat jij verzekerd bent van een goed resultaat. Bekijk hier alle hoekankers zwaar en ontdek wat Burghouwt’s keuze is voor de beste hoekankers zwaar van dit moment.

Lees meer

DIt moet je weten over hoekankers

Hoekankers zijn belangrijke bevestigingsmiddelen die je kunt gebruiken voor houten constructies. Overal waar houten balken aan elkaar gemaakt moeten worden heb je baat bij het gebruik van een hoekanker. Er zijn verschillende soorten hoekankers beschikbaar. Zo zijn er hoekankers met en zonder ril, maar kun je ook kiezen voor een hoekanker zwaar. Een hoekanker zwaar is vaak groter dan de andere uitvoeringen en is voorzien van speciale rillen aan de zijkant. Een extra ril maakt het mogelijk om zwaardere constructies te creëren.

Wanneer heb je hoekankers zwaar nodig?

Je hebt hoekankers zwaar nodig wanneer je extra zware materialen wilt gaan verbinden. Een hoekanker zwaar is een extra versterkte hoekanker, voorzien van zijrillen: hierdoor is het mogelijk om extra zware constructies te realiseren. Denk hierbij onder andere aan het plaatsen van zware kozijnen aan de onderdorpel. Een hoekanker is gemaakt voor het dragen van zware materialen. Daardoor zijn ze ook een stuk groter en ook veel zwaarder dan andere hoekankers in het Burghouwt assortiment.

Bekijk het complete aanbod online

Op deze pagina vind je het complete aanbod van hoekankers zwaar: het is daardoor heel makkelijk om snel te vinden wat je zoekt. Doordat je de keuze hebt uit verschillende uitvoeringen ben je er altijd van verzekerd dat je de juiste aankoop doet. Burghouwt helpt je graag bij het vinden van een kwalitatief hoekanker, waardoor je nog beter in staat bent jouw klus goed uit te voeren. Let bij het kiezen van de juiste hoekanker niet alleen op de afmetingen, maar ook op de uitvoering. Je kunt kiezen voor verzinkte hoekankers, maar ook voor hoekankers van magnesium. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? We staan voor je klaar en helpen je graag.

Burghouwt’s keuze in de beste hoekankers zwaar

Burghouwt kiest voor Gebr. Bodegraven als beste merk voor hoekankers zwaar. Als het gaat om hoekankers in het algemeen is Gebr. Bodegraven hét merk: je bent bij dit merk niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit, maar ook van gebruiksgemak en goede resultaten. Kies je voor de hoekankers zwaar van dit merk, dan weet je zeker dat je in staat bent om zware constructies te realiseren. Daarnaast is ook de prijs-kwaliteitverhouding van het merk een groot voordeel: dit zorgt ervoor dat Gebr. Bodegraven Burghouwt’s keuze is voor de beste hoekankers zwaar.