Hoekankers zonder ril

Het is heel belangrijk om goede materialen aan te schaffen voor jouw klus. Want hiermee ben je in staat verstandiger te bouwen en profiteer je daarnaast ook van een beter resultaat. Bij Burghouwt hechten we veel waarde aan verstandig bouwen, en daarom kun je hier alleen de beste producten vinden voor iedere klus. Ook als je op zoek bent naar hoekankers zonder ril ben je bij ons aan het juiste adres voor topkwaliteit. Bekijk hier het ruime aanbod van topkwaliteit hoekankers zonder ril, maar lees hier ook meer over Burghouwt’s keuze in de beste hoekankers zonder ril. Op deze manier maak je gegarandeerd de juiste keuze.

Lees meer

Dit moet je weten over hoekankers zonder ril

Er zijn verschillende soorten hoekankers verkrijgbaar. Een van de mogelijkheden is het aanschaffen van een hoekanker zonder ril. Een hoekanker zonder ril is een type hoekanker die je kunt gebruiken voor het verbinden van twee balken die recht op elkaar moeten komen te staan. Een hoekanker is een stalen verbindingsmiddel in de vorm van een letter L. Een hoekanker is gemaakt van staal en heeft diverse montagegaten om te gebruiken bij de montage. Je kunt ook kiezen voor een hoekanker met ril.

Hoekankers met of zonder ril?

Het kan lastig zijn om te bepalen of je een hoekanker zonder ril of met ril nodig hebt. Over het algemeen gebruik je hoekanker met een ril: deze zal zich tijdens het aanboren vastgrijpen aan het hout, waardoor je een steviger anker creëert. Het wordt daarom ook meestal aangeraden om voor een hoekanker met ril te kiezen. Maar je kunt er ook voor kiezen om een hoekanker zonder ril te gebruiken. Dit is de juiste keuze op het moment dat je een hoekanker wilt installeren, maar de ril de montage hindert. Hoekankers zonder ril zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Burghouwt’s keuze in de beste hoekankers zonder ril

Burghouwt kiest voor Gebr. Bodegraven als beste merk voor hoekankers zonder ril. Op het gebied van bevestigingsmaterialen biedt dit merk al jaren absolute topkwaliteit. Naar eigen zeggen produceert het merk de beste duurzame producten voor professionals en Burghouwt kan dit beamen. Wanneer je op zoek bent naar een hoekanker zonder ril is het zeker aan te raden om de mogelijkheden van het merk Gebr. Bodegraven eens te bekijken. Je kiest niet alleen voor zeer goede kwaliteit, maar ook voor gebruiksgemak: ervaar het zelf. Gebr. Bodegraven is Burghouwt’s keuze op het gebied van hoekankers zonder ril.

De beste kwaliteit hoekankers kies je zo

  • Met of zonder ril: bepaal eerst de constructie en kijk welk type hoekanker je hiervoor nodig hebt. Een hoekanker zonder ril is de beste keuze wanneer de ril voor hinder zorgt bij montage.
  • Maat: daarna kies je de juiste afmetingen van de hoekankers. Het is belangrijk dat deze goed aansluiten op de balken die je met elkaar wilt verbinden.
  • Opties: bekijk de verschillende mogelijkheden in het assortiment van Burghouwt en vergelijk op merk en prijs. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.