Hoekankers XL-XS

Ben je op zoek naar een hoekanker maar weet je niet goed welke maat je hiervoor nodig hebt? Op deze pagina vind je het complete aanbod van hoekankers XL - XS en ben je er zeker van dat je vindt wat je nodig hebt. Hoekankers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, en daardoor kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Bij Burghouwt maken we het jou graag makkelijk en hebben we handige categorieën gemaakt. Zo kun je nog sneller op zoek naar een goed hoekanker voor jouw klus. Bekijk jouw mogelijkheden en schaf topkwaliteit hoekankers aan bij Burghouwt.

Lees meer

Bekijk het aanbod van hoekankers

Hoekankers worden gebruikt voor tal van verschillende montages. Onder andere voor kozijnmontages worden hoekankers veel gebruikt. Een hoekanker wordt geleverd in diverse uitvoeringen. Je hebt de keuze uit uitvoeringen met gaten, maar ook met gaten en slobgaten, afgestemd op de bekende bevestigingsmiddelen. De meeste hoekankers zijn gemaakt van staal en behandeld met zink, waardoor je verzekerd bent van zeer sterke kwaliteit.

De maat is een belangrijk onderdeel in het maken van een keuze. De maat zegt veel over de kwaliteiten van een hoekanker. Zo is een hoekanker XL voorzien van een extra ril in het midden of aan de zijkanten: zo is er sprake van meer draagkracht. Op deze manier kun je ook zwaardere constructies creëren met een goed verdeelde draagkracht.

Hoe bepaal je de juiste maat?

De juiste maat bepalen doe je vooral op basis van de constructie en montage die je wilt gaan uitvoeren. Je gebruikt een hoekanker voor het op elkaar verbinden van balken. Op basis van de balk ga je bepalen welke maat je nodig hebt. Hoe dikker en dus hoe zwaarder de balken, hoe groter het hoekanker is die je nodig hebt. Je kunt kiezen voor hoekankers XL - XS, waardoor het goed mogelijk is om te vinden wat je zoekt. Kijk daarom eerst altijd naar de toepassing en schaf op basis daarvan de juiste tools aan.

Burghouwt’s keuze in de beste hoekankers XL - XS

Burghouwt kiest voor Gebr. Bodegraven als beste merk voor hoekankers XL - XS. Het merk biedt een ruim aanbod van hoekankers aan, waardoor je altijd vindt wat je nodig hebt. De brede keuzemogelijkheid is dan ook een groot voordeel. Maar ook de kwaliteit ligt zeer hoog. De Gebr. Bodegraven hoekankers XL - XS zijn vervaardigd uit gegalvaniseerd staal en is daardoor zeer goed beschermd tegen corrosie. Daarnaast bieden de hoekankers van dit merk ook zeer veel gebruiksgemak. Dit zijn dan ook de belangrijkste redenen waarom Gebr. Bodegraven Burghouwt’s keuze is op het gebied van hoekankers XL - XS.

Bekijk het online Burghouwt aanbod voor hoekankers

Ben je op zoek naar een goed hoekanker in de juiste maat? Bij Burghouwt heb je de keuze uit verschillende soorten hoekankers, verkrijgbaar in de maten XL en XS. Je bent op deze manier heel goed in staat om de beste keuze te maken voor jouw klus, want je vindt hier altijd wat je nodig hebt. Bekijk het complete aanbod online en schaf een hoekanker aan voor jouw klus, waarmee je zorgt voor een goede montage.