Hoekankers met ril

Een klus verstandig uitvoeren begint bij het aanschaffen van het juiste gereedschap. Daar geloven we bij Burghouwt in en daarom maken we het voor jou graag zo makkelijk mogelijk om een goede keuze te maken uit topkwaliteit gereedschap. Zo ook als het gaat om hoekankers met ril. Deze type ankers bieden niet alleen de mogelijkheid om balken te verbinden, maar ze zorgen ook voor extra stevigheid. Ben je op zoek naar goede hoekankers zonder ril? Hier vind je het complete aanbod en wordt het nog makkelijker om een goede keuze te maken.

Lees meer

Dit moet je weten over hoekankers met ril

Hoekankers zijn verbindingsmiddelen van staal waarmee het mogelijk is om balken recht op elkaar te verbinden. Hoekankers zijn verkrijgbaar in meerdere soorten: er zijn zowel hoekankers met ril, maar ook zonder ril. Een hoekanker is over het algemeen voorzien van een ril: deze zal zich tijdens het aanboren vastgrijpen aan het hout. Op deze manier wordt de sterkte van het anker vergroot en ben je verzekerd van een nog betere verbinding tussen twee balken. Het monteren van een hoekanker met ril is erg eenvoudig. Door gebruik te maken van schroefnagels bij de bevestiging, kun je een hoekanker snel monteren.

Burghouwt’s keuze in de beste hoekankers

Burghouwt kiest voor Gebr. Bodegraven als beste merk voor hoekankers. Het merk Gebr. Bodegraven is een bekende naam in de wereld van gereedschap en bevestigingsmiddelen. Je kunt als professional dan ook altijd bij dit merk terecht voor topkwaliteit producten. De hoekankers van dit merk zijn daarnaast ook eenvoudig te monteren, waardoor het ook voor beginnende vakmannen goed mogelijk is om een hoekanker van Gebr. Bodegraven te gebruiken en monteren. De ruime keuze in het assortiment van het merk maakt het altijd mogelijk om de juiste keuze te maken. De ruime keuze en de goede kwaliteit zorgen ervoor dat Gebr. Bodegraven Burghouwt’s keuze is voor de beste hoekanker.

Hoe maak je de beste keuze?

De beste keuze maken voor een hoekanker? Dat doe je op basis van een aantal aandachtspunten. Deze vind je in onderstaand overzicht:

  • Toepassing: bepaal van tevoren wat je precies moet doen en welke ankers je hierbij nodig hebt. Op deze manier weet je zeker dat je de beste keuze maakt.
  • Kracht: heb je veel kracht nodig? Dan is het gebruik van een hoekanker met ril aan te raden. Deze bieden extra stevigheid omdat ze zich via de ril vastgrijpen aan het hout.
  • Maat: hoekankers met ril zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Er zijn zowel meerdere lengtes als hoogtes, breedtes en diktes mogelijk. Let hierop bij het maken van een keuze.