Hoekankers

Ben je op zoek naar goede hoekankers? De beste kwaliteit ankers vind je bij Burghouwt: het ruime assortiment bestaat alleen uit ankers van de beste merken, waardoor jij er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt. Burghouwt staat voor verstandig bouwen en dit betekent dat we er alles aan willen doen om jou te helpen bij je klus. En een goede klus begint bij het aanschaffen van het beste gereedschap. Bekijk hier het complete aanbod van hoekankers, maar lees ook meer over de verschillende soorten hoekankers. Daarnaast lees je wat Burghouwt’s keuze is voor het beste hoekanker.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wat zijn hoekankers?

Hoekankers zijn stalen verbindingsmiddelen. Hiermee is het mogelijk om twee balken loodrecht aan elkaar te bevestigen. Je kunt dit op verschillende manieren doen en daardoor zijn hoekankers zeer breed inzetbaar. Het gebruik van hoekankers komt veel voor bij tal van uiteenlopende klussen. Zoals de naam al doet vermoeden is dit type anker voorzien van een hoek waarmee het mogelijk is om diverse montages te creëren. De meeste hoekankers zijn gemaakt van staal en behandeld met zink, waardoor je zeker bent van zeer goede kwaliteit.

De verschillende soorten hoekankers

Hoekankers zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Op deze manier is het goed mogelijk om precies te vinden waar je naar op zoek bent. Bij Burghouwt vind je onder andere de volgende soorten:

  • Hoekanker met ril: een hoekanker met ril is uitgerust met een extra ril in het midden of aan de zijkanten. Op deze manier wordt er meer draagkracht gecreëerd.
  • Hoekanker zonder ril: een hoekanker zonder ril is niet voorzien van een extra ril, waardoor er minder draagkracht wordt gecreëerd. Dit is ook niet altijd nodig, dit is per toepassing verschillend.
  • Hoekankers XS - XL: je kunt hoekankers aanschaffen in verschillende maten, daarom vind je zowel XS als XL hoekankers. Hiermee is het makkelijk om de juiste ankers te kiezen voor jouw klus.

Burghouwt’s keuze in de beste hoekankers

Burghouwt kiest voor Gebr. Bodegraven als beste merk voor hoekankers. Het merk Gebr. Bodegraven staat bekend om de hoge kwaliteit voor professionals. Maar vanwege de gebruiksvriendelijkheid van de producten is het ook voor beginnende vakmannen heel goed mogelijk om gebruik te maken van de hoekankers van dit merk. Daarnaast biedt Gebr. Bodegraven ook een zeer ruim aanbod aan, waardoor je altijd de geschikte anker vindt voor jouw klus. Dit maakt Gebr. Bodegraven Burghouwt’s keuze die je vandaag de dag kunt maken op het gebied van hoekankers.

Zo kies je het juiste hoekanker voor je klus

De beste hoekanker voor je klus kiezen, waar moet je dan op letten? Het is in ieder geval belangrijk aandacht te besteden aan de draagkracht die je nodig hebt. Op basis hiervan bepaal je of je een hoekanker met of zonder ril nodig hebt. Daarnaast is het ook slim om goed naar de maatvoering van een hoekanker te kijken, zodat je zeker weet dat je de beste keuze maakt.