Gordinglassen

Wie aan de slag gaat met een klus, doet er goed aan om kwalitatieve producten aan te schaffen. Bij Burghouwt ben je dan ook altijd verzekerd van deze topkwaliteit: we bieden alleen de beste producten aan voor iedere vakman. Het maakt niet uit of je een beginnende vakman bent of een doorgewinterde professional: iedereen heeft baat bij het gebruik van goed gereedschap. Bekijk hier het complete aanbod van gordinglassen. Je bent niet alleen verzekerd van een ruim aanbod, maar ervaar ook snelle bestelling, zodat je jouw benodigdheden snel in huis hebt.

Lees meer

Wat zijn gordinglassen?

Gordinglassen zijn handige hulpstukken die je gebruikt voor het verbinden van twee houten balken. Doordat je gebruik maakt van een gordinglas ben je in staat om een houten balk te verlengen. Het komt voor je een houten balk nodig hebt, maar je niet de juiste lengte kunt vinden. In dit geval heb je een gordinglas nodig waarmee het mogelijk is om van twee kortere houten balken een langere balk te maken. Het koppelen en verlengen van houten balken wordt een stuk makkelijker met het gebruik van gordinglassen. Zodra de houten balken in het gordinglas zijn geplaatst, kun je deze gemakkelijk en snel vastzetten met ankernagels.

Bekijk de voordelen van dit bevestigingsmateriaal

Het gebruik van goede gordinglassen brengt een aantal aantrekkelijke voordelen met zich mee. In het onderstaande overzicht lees je wat de grootste pluspunten zijn van gordinglassen:

  • Betrouwbaar: gordinglassen zorgen voor een zeer sterke en betrouwbare verbinding tussen twee houten balken.
  • Eenvoudig: het enige wat je hoeft te doen is het plaatsen van de houten balken in het gordinglas en deze met ankernagels vast te zetten. Dit neemt niet veel tijd in beslag.
  • Veel montagegaten: de gordinglassen zijn voorzien van meerdere montagegaten, waardoor het heel makkelijk is om de houten balken vast te zetten op de beste manier, zodat de juiste lengte wordt bereikt.

Burghouwt’s keuze in de beste gordinglassen

Burghouwt kiest voor Gebr. Bodegraven als beste merk voor gordinglassen. De keuze is gebaseerd op de kwaliteit die het merk al jaren biedt. Onder andere de goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten in het assortiment van Gebr. Bodegraven is een groot voordeel. Daarnaast zijn ook de gebruiksvriendelijkheid en de eenvoudige montage belangrijke pluspunten. Gebr. Bodegraven is een merk dat gordinglassen en ander ankerwerk creëert voor de veeleisende professional. Maar het eenvoudige gebruik maakt de producten ook aantrekkelijk voor de vakmannen met minder ervaring. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom Gebr. Bodegraven Burghouwt’s keuze is voor de beste gordinglassen.