Vloerkozijnstrip

Bij Burghouwt hechten we veel waarde aan topkwaliteit. We geloven dan ook dat het gebruik van de juiste producten ervoor zorgt dat je beter in staat bent je klus goed uit te voeren. Daarom bieden we jou alleen de beste producten aan: zo kun jij aan de slag en ben je verzekerd van een goed resultaat. Ook op het gebied van vloerkozijnstrips heb je ruime mogelijkheden en kies je gegarandeerd voor topkwaliteit. Met mogelijkheden voor professionals, gerenommeerde vakmannen en beginnende doe-het-zelvers vind je hier altijd wat je zoekt. Benieuwd naar Burghouwt’s keuze in de beste vloerkozijnstrip? Bekijk het hier.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dit moet je weten over vloerkozijnstrips

Vloerkozijnstrips zijn een vorm van elementverankering. Het is met vloerkozijnstrips mogelijk om onder andere kozijnen en puien vast te maken aan een betonvloer. De strip is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maar heeft altijd een gatenpatroon waarmee het mogelijk is om de strip vast te maken. Een vloerkozijnstrip is verkrijgbaar in een vlakke uitvoering, maar ook in een uitvoering met verzet. Wat jij nodig hebt is afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren. Vloerkozijnstrips zijn daarnaast verkrijgbaar in diverse maten: ook hierdoor is het mogelijk om altijd de beste keuze te maken.

Wanneer heb je een vloerkozijnstrip nodig?

Je hebt een vloerkozijnstrip nodig wanneer je aan de slag gaat met het plaatsen van een kozijn of een pui. Wanneer je deze aan een vloer moet bevestigen, heb je hiervoor wel het juiste bevestigingsmateriaal nodig: deze komt in de vorm van een vloerkozijnstrip. Een vloerkozijnstrip is voorzien van een gatenpatroon waardoor ze geschikt zijn voor de gangbare bevestigingsmiddelen. Op deze manier ben je altijd in de gelegenheid om de beste keuze te maken voor jouw klus.

In 3 stappen de beste bevestigingsmaterialen voor jouw klus

  • Toepassing: zorg ervoor dat je weet wat je klus is en wat je hier precies voor nodig hebt. Op deze manier schaf je de juiste producten aan en voer je jouw klus op de best mogelijke manier uit.
  • Uitvoering: vloerkozijnstrips zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder in meerdere maten en met zowel vlakke afwerking als met verzet. Bekijk wat voor jouw klus de beste keuze is.
  • Accessoires: je hebt mogelijk elementrubber nodig om een gelijkmatige ondersteuning te creëren.

Bekijk het aanbod online

Bij Burghouwt heb je meteen toegang tot het complete aanbod van vloerkozijnstrips en andere elementverankering voor kozijnen en puien. Dit betekent dat je snel in staat bent een keuze te maken: alle mogelijkheden vind je hier op één plek. Het vinden en bestellen van de vloerkozijnstrips is makkelijker dan ooit en daarnaast profiteer je hier altijd van snelle levering. Ook hoef je niet in te leveren op kwaliteit: bij Burghouwt vinden we het belangrijk om iedere vakman te voorzien van het allerbeste.