Elementrubber

Op zoek naar elementrubber? Bij Burghouwt vind je een overzicht van jouw mogelijkheden op het gebied van elementverankering. Hier vind je niet alleen een ruim aanbod, maar kun je er ook zeker van zijn dat je kiest voor de beste kwaliteit. En dat vinden we bij Burghouwt belangrijk, want we geloven dat topkwaliteit producten ervoor zorgen dat jij verstandig kunt bouwen en verzekerd bent van een goed resultaat. Op deze pagina vind je al je mogelijkheden voor elementrubber en ontdek je waar je op moet letten in het aanschaffen van elementrubber voor je klus.

Lees meer

Wat is elementrubber?

Elementrubber is een hulpmiddel dat je gebruikt bij elementverankering. Een elementrubber wordt tussen elementanker en gevelelement geplaatst: op deze manier is er sprake van een gelijkmatige ondersteuning. Een elementrubber is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en diktes, waardoor het mogelijk is om voor verschillende soorten ankers een goed rubber te kiezen. Qua hoogte heb je de keuze uit 15 en 20 mm en qua dikte is er ruimte voor elementankers van 6 of 8 mm dik.

Alles over het gebruik van elementrubber

Het gebruik van elementrubber komt voor bij het plaatsen van gevelelementen. Denk hierbij aan kozijnen of puien in een woning. Je moet dan gebruik maken van elementverankering: hiermee is het mogelijk om een gevelelement en betonvloer met elkaar te verbinden. Je hebt hierbij echter ook hulp nodig van een elementrubber. Dit rubber zorgt ervoor dat er een gelijkmatige ondersteuning ontstaat, waardoor jij verzekerd bent van een goede verbinding tussen twee onderdelen.

Bekijk jouw mogelijkheden in de webshop

Er zijn verschillende mogelijkheden te vinden in de Burghouwt webshop. Zo heb je niet alleen de keuze uit diverse hoogtes, maar ook diverse breedtes en kleuren. Burghouwt helpt je graag bij het maken van de beste keuzes: je kunt dan ook heel makkelijk vinden waar je naar op zoek bent. Heb je vragen over het vinden van elementrubber of wil je weten wat je nodig hebt voor jouw klus? Je kunt hier altijd terecht voor je vragen.

Zo kies je de beste elementrubber voor jouw klus

Het vinden van een goede elementrubber is goed mogelijk: het is hierbij wel belangrijk om op een aantal zaken te letten. Hier lees je alle aandachtspunten voor het aanschaffen van elementrubber:

  • Toepassing: zorg ervoor dat je precies weet wat je gaat uitvoeren en wat je hiervoor nodig hebt. Zo weet je zeker dat je de juiste producten aanschaft.
  • Hoogte: de hoogte van het elementrubber is afhankelijk van het anker, maar ook van het gevelelement dat je aan een betonvloer wilt bevestigen.
  • Dikte: ook de dikte is afhankelijk van het anker dat je gebruikt. Schaf daarom eerst het anker aan om er zo zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.