Elementverankering

Ben je op zoek naar goede elementverankering? Het aanbod bij Burghouwt is niet alleen zeer ruim, maar je bent ook verzekerd van de beste kwaliteit. We bieden graag de beste kwaliteit verbindingen voor iedere klus: op deze manier ben jij in staat je klus goed uit te voeren. Verstandig bouwen doe je met Burghouwt en daarom vind je hier alle mogelijkheden voor het verstandig uitvoeren van jouw klus met de beste producten. Bekijk hier alle opties voor elementverankering en ontdek Burghouwt’s keuze in de beste elementverankering.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat is elementverankering?

Elementverankering is een type verankering dat je gebruikt voor vloerverbindingen. Gevelelementen zoals kozijnen en puien worden via een elementverankering vastgezet aan een betonvloer. Een elementverankering is voorzien van een gatenpatroon die geschikt is voor de meest gangbare bevestigingsmiddelen. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar als het gaat om materiaal. Niet alleen elementverankering zelf, maar ook vloerkozijnstrips vallen in deze categorie. Vloerkozijnstrips zijn verkrijgbaar in een vlakke uitvoering, maar ook in uitvoering met verzet. Ook zijn meerdere maten verkrijgbaar. Het gebruik van goede elementverankering zorgt voor een extra stevige verbinding.

De toepassing van elementverankering

Elementverankering wordt meestal toegepast voor het bevestigen van gevelelementen aan een betonvloer. Met het toepassen van deze ankers ben je verzekerd van stevigheid en kracht, waardoor een verbinding een langere levensduur heeft. Het monteren van kozijnen en puien vraagt om het gebruik van de beste elementverankering. Omdat je verschillende opties hebt qua uitvoering, is het heel goed mogelijk om de beste keuze te maken voor jouw klus.

Hoe maak je de juiste keuze in je klus?

Wanneer je goede elementverankering wilt aanschaffen, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Hier lees je wat de aandachtspunten zijn voordat je elementverankering aanschaft:

  • Toepassing: bepaal eerst de toepassing van de elementverankering. Op basis van je klus kun je goed inschatten wat je nodig hebt en of er ook andere zaken nodig zijn, zoals vloerkozijnstrips.
  • Uitvoering: dit type anker is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor sendzimir-, elektrolytisch- en thermisch verzinkt staal.
  • Accessoires: wellicht heb je nog accessoires nodig. Voor het creëren van een gelijkmatige ondersteuning kun je onder andere elementrubbers gebruiken.

Burghouwt’s keuze in de beste elementverankering

Burghouwt kiest voor Gebr. Bodegraven als beste merk voor elementverankering. Het merk is dé naam als het gaat om verbindingen voor de bouw. Veel professionals maken dan ook dagelijks gebruik van Gebr. Bodegraven producten. Als het gaat om elementverankering kies je met Gebr. Bodegraven voor een topmerk: de kwaliteit is zeer goed en daarnaast is de montage ook eenvoudig. Het merk is nog altijd werkzaam in de bouw en dit zie je terug in de kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat Gebr. Bodegraven Burghouwt’s keuze is op het gebied van elementverankering.