Dorpelhoeken

‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is niet voor niets onze slogan. We doen er alles aan om jou als vakman te helpen met het goed en vooral verstandig uitvoeren van je klus. Dit kunnen we realiseren door jou alleen de beste producten aan te bieden. Want wij geloven dat je met de juiste materialen een klus op de best mogelijke manier uitvoert. Zo ben jij in staat om de beste keuze te maken en kies je gegarandeerd voor goede kwaliteit. Ook als het gaat om dorpelhoeken ben je bij Burghouwt aan het juiste adres voor de beste producten. Bekijk hier al jouw mogelijkheden en ontdek Burghouwt’s keuze in de beste dorpelhoeken.

Lees meer

Wat zijn dorpelhoeken?

Dorpelhoeken zijn verbindingsmiddelen die je gebruikt om houten balken aan de binnenzijde met elkaar te verankeren. Dit gebeurt in een hoek van 90 graden. De toepassing van een dorpelhoek komt meestal voor bij houtverbindingen die aan een constructie verbonden moeten worden. Een dorpelhoek is een verbindingsmiddel in een V-vorm, die aan beide zijden even lang is. Deze dorpelhoek kan daardoor heel makkelijk aan de binnenzijde van houten balken worden geplaatst. Dorpelhoeken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: meestal wordt er gekozen voor de verzinkte uitvoering, waarbij de dorpelhoek is beschermd tegen corrosie.

Dit moet je weten over het gebruik van dorpelhoeken

Het gebruik van dorpelhoeken komt regelmatig voor. Is er sprake van houten delen die in een hoek van 90 graden met elkaar zijn verbonden? Dan is een dorpelhoek de perfecte tool voor het versterken van deze verbinding. Met het gebruik van dorpelhoeken kies je dan ook voornamelijk voor extra versteviging. Omdat je bij Burghouwt altijd kiest voor de beste kwaliteit, ben je hier verzekerd van een goede dorpelhoek, gemaakt van verzinkt staal. Bekijk al je opties op deze pagina.

Burghouwt’s keuze in de beste dorpelhoeken

Burghouwt kiest voor Gebr. Bodegraven als beste merk voor dorpelhoeken. Gebr. Bodegraven is al jaren een vooraanstaand merk op het gebied van verbindingsmaterialen. De slogan van het merk luidt dan ook niet voor niets ‘Verbindingen voor de bouw’. Het merk richt zich vooral op de professionals, maar ook voor beginnende vakmannen is het mogelijk om gebruik te maken van de dorpelhoeken van Gebr. Bodegraven. Niet alleen de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zorgen ervoor dat het merk hoge ogen gooit. Ook de prijs is aantrekkelijk: doordat het bedrijf de productie heeft geautomatiseerd kan er op kosten bespaard worden. Goede prijzen, goede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid: dit zijn de redenen waarom Gebr. Bodegraven Burghouwt’s keuze is voor de beste dorpelhoeken.

De beste keuze maken doe je zo

Wanneer je op zoek bent naar de juiste ankers voor een goede bevestiging, is het eerst altijd belangrijk om te kijken naar de klus die je gaat uitvoeren. Op basis hiervan bepaal je wat voor soort verbinding je nodig hebt. Daarna kijk je naar de maten van de dorpelhoek: zo kun je een dorpelhoek aanschaffen die perfect past op de houten delen die in een hoek van 90 graden met elkaar verbonden zijn.