Dorpel-, raam-, en stoelhoeken

“Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’: dit is onze slogan en daar zijn we trots op. Want bij Burghouwt vinden we het belangrijk om alleen de hoogste kwaliteit aan te bieden, zodat onze klanten verstandig kunnen bouwen. Wij geloven dat je met de beste producten ook het ultieme resultaat behaald. Het maakt niet uit of je een professional bent of een doe-het-zelver: iedereen vindt bij ons topkwaliteit producten waarmee je een klus goed en duurzaam kunt uitvoeren. Op zoek naar goede dorpel-, raam- en stoelhoeken? Hier vind je een ruim overzicht van al je mogelijkheden en ontdek je hoe je gegarandeerd de juiste keuze maakt voor je project.

Lees meer

De beste keuze maken voor jouw klus: dat doe je zo

Natuurlijk wil je de beste producten voor je klus: zo behaal je het optimale resultaat. Maar met het ruime aanbod kan het lastig zijn om te bepalen wat je nu het beste kunt aanschaffen. Daar helpen we je bij Burghouwt graag bij. Je kunt hier ten eerste altijd terecht voor deskundig en persoonlijk advies over je aankoop. Ook vertellen we je waar je op moet letten wanneer je dorpel-, raam- en stoelhoeken gaat aanschaffen. -

  • Toepassing: let in de eerste plaats altijd op de toepassing. Ga je aan de slag met houten verbinding van 90 graden? Dan heb je baat bij het gebruik van dorpel-, raam- en stoelhoeken.
  • -
  • Type: de diverse modellen in de webshop hebben uiteenlopende mogelijkheden. Voor sommige verbindingen heb je meerdere kleine stoelhoeken nodig, terwijl voor grote verbindingen een dorpelhoek een goede oplossing is.
  • -
  • Afmeting: dorpel-, raam- en stoelhoeken zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Kijk naar de houtverbinding en ontdek welke afmeting hier het beste bij aansluit. Je kunt altijd advies inwinnen bij onze specialisten.

Burghouwt aanbod: topkwaliteit dorpel-, raam- en stoelhoeken

Wat zijn de mogelijkheden in het assortiment van Burghouwt? Je vindt hier verschillende soorten dorpel-, raam- en stoelhoeken. Wanneer pas je wat toe? Dat lees je hier. 1.

  • Dorpelhoeken: wanneer je grote houten delen met elkaar gaat verbinden, heb je sterke verbinding nodig. Een dorpelhoek is in dit geval de beste oplossing.
  • 2.
  • Raamhoeken: met een raamhoek zorg je voor versterking van een hoekverbinding van een raam.
  • 3.
  • Stoelhoeken: ga je houten delen in een hoek van 90 graden met elkaar verbinden? Dan is het belangrijk om extra versterking te bieden. Deze komt in de vorm van een stoelhoek. Stoelhoeken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Zo maken wij bestellen makkelijk

We maken het vinden van het juiste ankerwerk graag zo makkelijk mogelijk. Dankzij handige categorieën op de website navigeer je snel naar de goede producten. Ook bestellen willen we het liefst zo makkelijk mogelijk maken. Zo regel je jouw bestelling snel en zorgen wij ervoor dat het zo snel mogelijk jouw kant op komt. Jouw projecten uitvoeren wordt nog leuker met topkwaliteit producten en dat ervaar je bij Burghouwt. Voor al jouw gereedschap, onderdelen, bevestigingsmaterialen en accessoires ben je bij ons aan het goede adres.