Bintankers

Bij Burghouwt vind je alleen de beste producten voor jouw klus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je kwaliteit aanschaft waarmee je een klus gegarandeerd goed kunt uitvoeren. De beste producten voor iedere klusser vind je in deze webshop. Ben je op zoek naar een goede bintanker? Op deze pagina vind je het aanbod van bintankers en is het nog makkelijker om snel te vinden wat je zoekt. Ook lees je hier alle voordelen van dit ankerwerk en ontdek je hoe makkelijk het is om jouw bestelling bij Burghouwt online te bestellen. We maken het jou graag makkelijker!

Lees meer

Wat zijn bintankers?

Een bintanker is een tool die je gebruikt voor het verankeren van een houten balklaag met metselwerk. Op deze manier is het mogelijk om muren aan elkaar te koppelen en zo ontstaat er een sterkere constructie. Een bintanker is over het algemeen gemaakt van verzinkt staal, waardoor je verzekerd bent van een goede kwaliteit. Het bevestigen van een bintanker is vrij eenvoudig, waardoor je dit gemakkelijk en snel kunt doen. Een bintanker is een L-vormige tool die aan een zijde rond is en aan de andere zijde is voorzien van gaten. Het ronde gedeelte plaats je in het metselwerk. De platte zijde schroef je vast in de houten balk. Op deze manier kies je voor een sterke bevestiging.

Dit zijn de voordelen van een bintanker

Een bintanker wordt veel gebruikt voor het creëren van een extra stevige constructie. Er zitten verschillende voordelen aan het gebruik van een bintanker. Hier vind je een overzicht van de belangrijkste voordelen:

-
  • Constructie verstevigen: met het gebruik van een bintanker ben je verzekerd van een stevige koppeling tussen muren en daardoor een sterkere constructie.
  • -
  • Gemakkelijk monteren: het is vrij eenvoudig om de bintanker vast te maken, waardoor je zeker bent van extra gemak.
  • -
  • Topkwaliteit: een bintanker is vrijwel altijd gemaakt van verzinkt staal, waardoor je verzekerd bent van zeer goede kwaliteit.

De beste keuze maken voor jouw klus

Hoe maak je de beste keuze voor jouw klus? Wanneer je aan de slag gaat met het maken van een constructie tussen houten balken en muren is het zeker aan te raden om gebruik te maken van een bintanker. Een bintanker zorgt voor een extra sterke constructie en dit biedt meer stabiliteit. Het is daarnaast goed om te kijken naar de afmetingen van een bintanker en het type schroef dat je nodig hebt om de bintanker te bevestigen aan de houten balk. Vergelijk je mogelijkheden om de beste keuze te maken!

Bekijk jouw opties in de Burghouwt webshop

Op deze pagina vind je meteen het complete Burghouwt aanbod: zo weet je meteen wat je opties zijn en hoef je niet verder te zoeken. En omdat je hier verzekerd bent van topkwaliteit, maak je gegarandeerd een goede keuze en kun je jouw klus verstandig uitvoeren. Profiteer niet alleen van goede kwaliteit, maar ook van een eenvoudige bestelling en snelle levering. Zo makkelijk is het bestellen van een bintanker!