Balkdragers

Wil je een goede balkdrager aanschaffen? Dan is het goed mogelijk om jouw aankoop te doen in de webshop van Burghouwt. Hier vind je niet alleen een ruim aanbod, maar is het ook heel makkelijk om jouw bestelling snel te plaatsen en te ontvangen. Zo hoef je niet lang te wachten om aan de slag te gaan met jouw klus. Of je nu een professional of beginnende doe-het-zelver bent: je hebt altijd baat bij het gebruik van goede producten. Verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt: via deze zienswijze willen we jou voorzien van topkwaliteit balkdragers: bekijk hier zelf het uitgebreide aanbod.

Lees meer

Wat zijn balkdragers?

Balkdragers zijn, zoals de naam al doet vermoeden, dragers voor balken. Een balkdrager maakt het mogelijk om dwarsbalken te ondersteunen en te bevestigen aan een draagconstructie. Denk hierbij aan een moerbalk of een kantplank. Er zijn verschillende soorten balkdragers, waaronder ook de raveeldrager. Er zitten een aantal voordelen aan balkdragers ten opzichte van raveeldragers:

  • Balkdragers beschikken niet over zijflappen. Het gebruik van de drager is zo makkelijker, omdat je deze strak langs een wand of muur kunt monteren.
  • Je kunt kiezen voor balkdragers in meerdere uitvoeringen, zowel met als zonder lip, waardoor er veel mogelijkheden zijn.

Burghouwt’s keuze in de beste balkdrager

Burghouwt kiest voor Gebr. Bodegraven als beste merk voor balkdragers. Het merk Gebr. Bodegraven is al jaren een grote naam op het gebied van ankerwerk. Of je nu op zoek bent naar balkdragers of gordinglassen: voor alle zaken rondom de bevestigen van balken kun je bij dit merk terecht. Het merk bestaat al jaren en heeft een goede naam opgebouwd. Het is dan ook niet voor niets dat dit merk graag wordt gebruikt door professionals. De topkwaliteit van het merk is dan ook een van de redenen dat Gebr. Bodegraven Burghouwt’s keuze is voor de beste balkdrager. Ervaar daarnaast ook zelf de goede prijs-kwaliteitverhouding van de Gebr. Bodegraven balkdragers.

Zo maak je de beste keuze in jouw klus

  • Toepassing: wat is de klus die je gaat uitvoeren? Zorg dat je weet wat je gaat doen en wat je hiervoor nodig hebt. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en het gewenste resultaat krijgt.
  • Met of zonder lip: je kiest balkdragers met lip wanneer het gaat om een bevestiging op een muur die nog gemetseld moet worden. De lip metsel je dan mee in de muur. Balkdragers bevestigen op een bestaande wand of muur vragen om een balkdrager zonder lip.