Raveeldragers

‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’: dit is al jaren onze zienswijze. We willen er dan ook altijd voor zorgen dat je jouw klus zo goed en verstandig mogelijk uitvoert: dit kan onder andere met het gebruik van de beste kwaliteit producten. Daarom bieden we hier alleen de beste producten aan van topmerken. Zo kun jij goed aan de slag en ben je verzekerd van een beter resultaat. Ook als het gaat om raveeldragers vind je hier alleen topkwaliteit: ontdek zelf je mogelijkheden. Bij Burghouwt staan we voor goede producten, makkelijke bestelling en snelle levering: ervaar het zelf.

Lees meer

Wat is een raveeldrager?

Een raveeldrager is een type balkdrager: het is een hulpstuk van staal dat je gebruik tvoor het aan elkaar verbinden van houten balken. Raveeldragers worden gebruikt voor het ondersteunen van balken en om deze te bevestigen aan een draagconstructie. Over het algemeen hebben raveeldragers een hoger draagvermogen dan normale balkdragers. Wordt er een draagbalk onderbroken? Dan heb je een raveeldrager nodig om te zorgen voor een goede verbinding waarbij de draaglast goed is verdeeld. Een raveeldrager is verkrijgbaar in twee soorten:

  • Raveeldragers zwaar: dit is de standaard uitvoering van een raveeldrager, welke je gebruikt voor het ondersteunen van balken en de bevestiging aan een draagconstructie.
  • Raveeldragers met strip: deze raveeldragers zijn voorzien van een extra strip. Hierdoor zijn ze nog breder toepasbaar bij verschillende soorten balken.

Burghouwt’s keuze in de beste raveeldrager

Burghouwt kiest voor Gebr. Bodegraven als beste merk voor raveeldragers. Het merk biedt al jaren topkwaliteit als het gaat om bevestigingsmaterialen zoals ankerwerk. Het is dan ook niet voor niets dat heel veel professionals kiezen voor de producten van Gebr. Bodegraven. Naar eigen zeggen weet het merk als geen ander wat een bouwer nodig hebt: daarom is Gebr. Bodegraven in staat om de beste kwaliteit aan te bieden. Het merk is daarnaast ook duurzaam en biedt ook veel gebruiksgemak: dit zijn dan ook de belangrijkste redenen dat Gebr. Bodegraven Burghouwt’s keuze is voor de beste raveeldragers.

De beste keuze maken voor jouw klus

Het is goed mogelijk om een goede raveeldrager te kiezen voor jouw klus. Bij Burghouwt ben je in ieder geval verzekerd van goede kwaliteit: het is aan jou om te bepalen welke raveeldrager je nodig hebt voor je klus. Bekijk eerst wat je moet uitvoeren en kies op basis daarvan welk type raveeldrager je nodig hebt. Heb je extra ruimte nodig of vraagt je klus om brede toepasbaarheid? Dan is het slim om te kiezen voor een raveeldrager met extra strip. Bekijk zelf het complete aanbod bij Burghouwt en schaf een goede raveeldrager aan.