Ankerwerk

Bij het goed uitvoeren van een klus is het belangrijk om hiervoor het juiste materiaal te gebruiken. Bevestigingsmaterialen zijn er in verschillende soorten: ben je op zoek naar goede ankers? Bij Burghouwt vind je op deze pagina het complete aanbod van ankerwerk. Hier ontdek je niet alleen alle mogelijkheden op het gebied van ankers, maar ben je ook verzekerd van goede kwaliteit. De beste keuzes voor ankerwerk maak je bij Burghouwt: hier kies je voor goede kwaliteit en behaal je de beste resultaten bij iedere klus. Bekijk hier al je mogelijkheden en schaf het juiste bevestigingsmateriaal aan voor jouw klus.

Lees meer

Populairste producten

Wat valt er onder ankerwerk?

Onder ankerwerk vallen verschillende soorten ankers. Ankers gebruik je voor diverse toepassingen: deze ankers worden gebruikt voor het maken van verbindingen. Zowel voor de professional als de doe-het-zelver is het heel goed mogelijk om te kiezen voor ankerwerk. Onder ankerwerk vallen verschillende soorten ankers, waaronder:

 • Hoekankers: voor het verbinden van hoekconstructies in brede en smalle houten balken.
 • Balkdragers: een hulpstuk waar je een balk inlegt, zodat wand en balk aan elkaar bevestigd kunnen worden.
 • Regeldragers: speciale balkdrager voor het bevestigen van smalle balken tussen dwarsbalken.
 • Gordinglassen: een hulpstuk voor het verlengen van de lengte van een balk.
 • Elementverankering: speciale ankers voor het vastzetten van onder andere vloeren en vloerkozijnen.

De voordelen van kwalitatief ankerwerk

Het gebruik van de juiste ankers brengt meerdere voordelen met zich mee. In de eerste plaats ben je verzekerd van een sterke verbinding tussen twee onderdelen. Omdat er zoveel verschillende soorten ankers zijn, is het altijd mogelijk om een keuze te maken die het beste aansluit bij jouw klus. Het gebruik van ankerwerk is daarnaast eenvoudig, waardoor je altijd verzekerd bent van een snelle montage waar je lang plezier van hebt. Wil je gegarandeerd topkwaliteit aanschaffen? Kijk dan eens in het assortiment van Burghouwt: hier vind je alleen het beste ankerwerk van topmerken.

Burghouwt’s keuze in het beste ankerwerk

Burghouwt kiest voor Gebr. Bodegraven als beste merk voor ankerwerk. De keuze is gebaseerd op de topkwaliteit die de producten van dit merk hebben. Het merk is voor de professionele bouwer: je kunt hier dan ook altijd terecht voor producten van zeer goede kwaliteit. Gebroeders Bodegraven ankerwerk is geschikt voor het maken van sterke verbindingen tussen balken. Behalve de kwaliteit is ook het ruime aanbod een groot voordeel: wat je ook nodig hebt, het merk heeft altijd wel een geschikt anker voor deze klus. Ook de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is een reden dat Gebroeders Bodegraven Burghouwt’s keuze is voor het beste ankerwerk.

Hoe kies je het juiste ankerwerk?

Het juiste ankerwerk kiezen doe je in de eerste plaats op basis van de klus die je gaat uitvoeren. Voor iedere verbinding is wel een geschikt anker beschikbaar, waardoor je heel makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Heb je hulp nodig bij het maken van de beste keuze? Wij staan voor je klaar en helpen je graag in het vinden van het juiste ankerwerk voor jouw klus.

 • Grootste voorraad
  Wij hebben altijd duizenden producten op voorraad.
 • Altijd snel geleverd
  Dezelfde dag ophalen of in de meeste gevallen de volgende dag door ons geleverd.
 • Advies en service
  Verstandig bouwen. Samen met Burghouwt.