Mengmachines

Je werkzaamheden goed uitvoeren: dat kan alleen wanneer je hiervoor het juiste gereedschap gebruikt. Burghouwt helpt je hier dan ook graag bij. In het geval van mengmachines ben je hiermee in staat om nog sneller en nauwkeuriger te werken. Een mengmachine zorgt ervoor dat verschillende materialen goed worden gemengd, zodat je zeker bent van een strak resultaat. Het scheelt je niet alleen veel tijd, maar ook moeite. Benieuwd hoe je een goede mengmachine aanschaft? Burghouwt geeft je advies voor het vinden van de juiste mengmachine voor jouw klus.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Wanneer gebruik je een mengmachine?

Een mengmachine is ideaal om te gebruiken wanneer je bepaalde materialen wilt mengen. Of het nu gaat om mortel, lijm, verf, stuc of pleister: dit zijn allemaal materialen die je het liefst zo makkelijk en snel mogelijk wilt mengen, zonder dat je hier zelf al te veel tijd aan kwijt bent. Vooral als het gaat om grote hoeveelheden heb je veel baat bij het gebruik van een mengmachine. Een goede mengmachine is voorzien van de nodige accessoires zoals mengstaven, zodat je na aankoop direct aan de slag kunt.

Aandachtspunten voor het kopen van de juiste mengmachine

-

 • Toepassingen: bekijk eerst waar de mengmachine geschikt voor is. Hoeveel versnellingen zijn er en welke soorten mengmateriaal kun je in de machine verwerken? Er zijn verschillen tussen de verkrijgbare modellen en daarom is het slim hier naar te kijken.
 • -
 • Vermogen: hoe hoger het vermogen, hoe meer kracht de machine heeft bij het mengen. Dit betekent dat je sneller klaar bent en dat je een gladder resultaat behaald.
 • -
 • Mengstaven: voor een mengmachine kun je verschillende soorten mengstaven gebruiken. Bepaalde mengstaven zijn geschikt voor verf, lijm, stuc en meer. Ontdek de verschillende soorten mengstaven om er zeker van te zijn dat je materiaal goed wordt gemengd.
 • -
 • Bediening: een goede mengmachine is voorzien van een elektronische toerentalregeling en een gasgeefschakelaar. Zo ben je zelf in staat de machine op een goede manier te bedienen.
 • -
 • Gebruiksgemak: is de machine voorzien van prettige handvatten en is het makkelijk om het apparaat te gebruiken? Let op het gewicht en de aanwezigheid van ergonomische handvatten.

Burghouwt’s keuze: de beste mengmachine

Burghouwt kiest voor Festool en Makita als beste merken voor een mengmachine. Festool staat al jaren aan de top als het gaat om professioneel en kwalitatief gereedschap en dat geldt ook voor Makita. Beide merken bieden niet alleen betrouwbare, maar ook zeer innovatieve producten met een lange levensduur. De Festool mengmachines zijn innovatief, breed toepasbaar en worden geleverd met handige accessoires. Makita staat bekend om de gebruiksvriendelijke alles-in-één mengmachines die je in het assortiment kunt vinden. Festool en Makita zijn daarom Burghouwt’s keuze als het gaat om een goede, betrouwbare en duurzame mengmachine.