Wielen

Ben je op zoek naar goede wielen? Dan ben je bij Burghouwt aan het juiste adres. Burghouwt heeft namelijk alles voor verschillende klusprojecten en toepassingen beschikbaar. Zo vind je ook een uitgebreid assortiment aan wielen terug op de website. De wielen zorgen ervoor dat je alles goed kan verplaatsen. Voordat je een goede keuze kunt maken, moet je wel goed opletten wat je aanschaft. Met een groot aantal varianten is het namelijk niet eenvoudig om de beste oplossing in handen te krijgen. Hier lees je daarom alles over de factoren die het verschil maken en wat volgens Burghouwt de beste keuze is. En waar kan je nog meer naar kijken in het assortiment?

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Aandachtspunten: stappenplan wielen kiezen

 • Toepassing: Die wielen kennen een groot aantal toepassingsmogelijkheden. Je moet daarom eerst weten voor welke toepassing je de wielen aanschaft. Je weet hierdoor ook beter aan welke materialen je deze moet bevestigen.
 • Topmerken: Als je de wielen aanschaft, wil je er ook zo lang mogelijk van kunnen genieten. Dit kan alleen met hoogwaardige kwaliteit. De topmerken die je bij Burghouwt terugvindt, kunnen jou hierbij helpen. Alle topmerken samen zorgen dat je uitsluitend gemakken ervaart na het monteren.
 • Specificaties: De wielen komen in een groot aantal varianten. Je kan daarom ook verschillende specificaties terugvinden bij de mogelijkheden. Door vooraf goed vast te stellen welke specificaties je ervan verwacht, zorg je ook dat de wielen volledig bij jou passen.
 • Details: Er zijn nog meer details terug te vinden bij de wielen. Denk aan waar de wielen tegen bestand zijn. Zo moeten de wielen bijvoorbeeld ook tegen water kunnen. Vergeet daarom niet om naar de details te kijken.

Burghouwt’s keuze: de beste wielen

Je wilt bij de wielen te allen tijde hoogwaardige kwaliteit hebben. Burghouwt’s keuze is daarom gevallen op BS Rollen. Het merk staat bekend om de materialen waarvan alle producten gemaakt zijn en de lange levensduur die je hiermee krijgt. BS Rollen zorgt er daarbij voor dat er zoveel mogelijk gebruiksgemak is geboden. Met een groot aantal specificaties is er altijd een variant die het beste bij je past. Tevens kan je bij BS Rollen steeds weer nieuwe ontwikkelingen terugvinden. Ieder nieuw project kan jou dus ook weer iets anders bieden. Burghouwt is ervan overtuigd dat deze wielen jou niet teleurstellen tijdens het gebruik.

Combineer jouw wielen met de juiste accessoires

De wielen zorgen ervoor dat je alles in beweging krijgt. Alleen moet je er ook voor zorgen dat je de wielen zo goed mogelijk monteert. Ook hier kan Burghouwt jou bij helpen. Burghouwt heeft namelijk veel meer in het assortiment beschikbaar gesteld. Denk aan:

 • Bevestigingsmaterialen: Het is van belang dat je de juiste bevestigingsmaterialen aanschaft voor de montage. Je kan hiervoor een groot aantal schroeven, bouten en moeren terugvinden in het assortiment.
 • Gereedschap: Gereedschap is van belang voor ieder klusproject. De verschillende gereedschappen en bijbehorende sets zorgen ervoor dat je te allen tijde door kan klussen en de beste kwaliteit in handen hebt. Met meerdere specificaties geef je jezelf de gelegenheid om gereedschap te vinden dat bij je past.