Hijskatrollen

‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is al jaren onze zienswijze. Door onze klanten de beste kwaliteit aan te bieden, zijn zij in staat om hun klus verstandig uit te voeren. Dit zorgt niet alleen voor een beter resultaat, maar ook voor een kwalitatief resultaat op de lange termijn. Doordat we alleen goede en duurzame producten aanbieden, maak je de beste keuzes voor mens en milieu. Ook als het gaat om hijskatrollen ben je hier op de juiste plek voor topkwaliteit. Ontdek hier het complete aanbod en lees meer over de toepassing van hijskatrollen.

Lees meer

Dit moet je weten over hijskatrollen

Een hijskatrol is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer geschikt voor het hijsen van objecten. Een hijskatrol is meestal voorzien van een polyamide wiel, waardoor er bij het hijsen altijd sprake is van een vloeiende beweging. Er zijn verschillende soorten hijskatrollen verkrijgbaar, waardoor het heel makkelijk is om een geschikte uitvoering te vinden die aan jouw wensen voldoet. Een hijskatrol is voorzien van een oog waardoor bevestiging zeer eenvoudig is. Er zitten veel voordelen aan het gebruik van een hijskatrol.

Hijskatrollen: toepassingen en voordelen

Hijskatrollen hebben als belangrijkste voordeel dat ze zeer sterk zijn. Je kunt een relatief hoge last dragen met een kleinere draagkracht. In combinatie met touw is het goed mogelijk om tal van verschillende objecten op te tillen en te verplaatsen. Daarnaast zijn ze ook zeer makkelijk in gebruik: het gebruik van een hijskatrol spreekt voor zich. Een hijskatrol is gemaakt van verzinkt staal en is daardoor zeer krachtig. Je kiest dan ook voor een duurzame keuze waar je lange tijd gebruik van maakt.

De beste keuze voor je klus maken doe je zo

Voordat je een hijskatrol koopt, wil je er natuurlijk van verzekerd zijn dat je de juiste keuze maakt. Het is dan ook belangrijk om op een aantal zaken te letten bij het maken van een keuze. Zo is het slim om eerst te bepalen wat de toepassing is van de katrollen: hoe zwaar zijn de lasten die je moet tillen en is de hijskatrol hier geschikt voor? Bepaal daarnaast ook de toepassing van de katrollen, het materiaal, de uitvoering en andere details. Op deze manier ben je in staat de juiste keuze te maken. Ontdek hier jouw mogelijkheden bij Burghouwt en schaf een goede hijskatrol aan. Zo ben jij verzekerd van topkwaliteit, maar profiteer je ook van makkelijk bestellen en snelle verzending!