Wandrails en dragers

Bij Burghouwt ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit: wij geloven dat je met producten van de beste kwaliteit jouw klus op de beste manier kunt uitvoeren. En hoe beter je jouw klus uitvoert, hoe beter het resultaat. We staan voor verstandig bouwen en daar willen we jou dan ook altijd graag bij helpen. Ook als het gaat om het aanschaffen van wandrails en dragers vind je hier alles wat je nodig hebt. Je kunt bij Burghouwt altijd terecht voor persoonlijk en deskundig advies. Bekijk hier zelf je mogelijkheden en ontdek de topkwaliteit in het Burghouwt assortiment!

Lees meer

Dit moet je weten over wandrails en dragers

Wandrails en dragers zijn handige tools waarmee het nog makkelijker is om draagsystemen te creëren aan een wand. De wandrails plaats je in de wand: deze bevatten een patroon waar dragers in geplaatst kunnen worden. Op deze manier is het mogelijk om een draagsysteem te realiseren. Er zijn zowel enkele als dubbele wandrails verkrijgbaar. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende soorten dragers die je op de wandrails kunt bevestigen. De beste kwaliteit wandrails en dragers vind je bij Burghouwt: je bestelt jouw benodigdheden snel online!

Wandrails en dragers: de voordelen

Het gebruik van wandrails en dragers brengt verschillende voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen vind je in onderstaand overzicht:

-
  • Stevig: met een wandrail en dragers kies je voor een sterk systeem dat zeer stevig is en een hoge draagkracht heeft.
  • -
  • Eenvoudige montage: het plaatsen van een wandrail is zeer eenvoudig: je hoeft alleen gebruik te maken van schroeven om de rails aan een wand te bevestigen.
  • -
  • Verstelbaar: je bent zelf in staat om de hoogte te kiezen, omdat er verschillende patronen zitten voor dragers. Het plaatsen van dragers kan dan ook op diverse hoogtes.

Hoe maak je de beste keuze voor je klus?

De beste keuze maken voor je klus doe je op basis van jouw eigen wensen. Je bepaalt zelf of het makkelijker is om voor een enkele of dubbele wandrail te kiezen: dit is ook afhankelijk van wat je nodig hebt. Daarnaast is het ook slim om te kijken naar de afmetingen. Op basis hiervan is het nog makkelijker om de juiste keuzes te maken. Schaf ook het juiste aantal dragers aan, zodat je hier in ieder geval genoeg aan hebt. Er zijn meerdere dragers verkrijgbaar, met diverse bevestigingen: het is aan jou om te bepalen wat voor jou de juiste keuze is. Bekijk jouw mogelijkheden bij Burghouwt en maak de beste keuze voor jouw klus!