Schuiven en Grendels

Ben jij op zoek naar goede schuiven of grendels die je gebruikt voor je klus om een deur of raam te bevestigen? Alle hang- en sluitwerk is verkrijgbaar bij Burghouwt. We hebben het onze missie gemaakt om vakmensen te voorzien van topkwaliteit producten, voor iedere klus. Ook als het gaat om hang- en sluitwerk zoals plaat- en insteekgrendels, sluitplaten en kantschuiven: het is allemaal in onze webshop te vinden. Burghouwt biedt alleen de beste Schuiven en Grendels aan, zodat je er zeker van kunt zijn dat je jouw klus goed kunt uitvoeren en dat je een goed resultaat krijgt. Ontdek hier het complete aanbod en lees hoe je de beste aankoop doet!

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Hoe kies je de beste materialen voor je klus?

De beste materialen kiezen doe je door rekening te houden met belangrijke aandachtspunten. Er zijn altijd zaken waar je op moet letten. Het maakt niet uit of je een professional bent of een doe-het-zelver. Bij aankoop van schuiven en grendels is het van belang om op een aantal zaken te letten. Benieuwd welke? Dat lees je hier:

-
 • Bekijk de mogelijkheden: er zijn diverse soorten schuiven en grendels verkrijgbaar. De een is handiger voor je klus dan de ander, maar je kunt je keuze ook maken op basis van persoonlijke voorkeur.
 • -
 • Afmetingen: deuren hebben uiteenlopende afmetingen en dat betekent ook dat de onderdelen van de deur de juiste afmeting moeten hebben. Let daarom goed op de maten van de schuiven en grendels om hierin de beste keuze te maken.
 • -
 • Merken: schuiven en grendels zijn verkrijgbaar van meerdere merken, waaronder NEMEF en Gebr. Bodegraven. Burghouwt werkt alleen samen met topmerken en dit betekent dat je gegarandeerd kiest voor kwaliteit.
 • -
 • Advies en service: wil je meer weten over een bepaald product voordat je deze aanschaft? Bij Burghouwt kun je altijd terecht voor advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Alles over schuiven en grendels

Schuiven en grendels zijn onmisbaar wanneer je een deur of raam gaat bevestigen. Er zijn op zowel het gebied van schuiven als grendels veel mogelijkheden. Van plaatschuiven en kantschuiven tot profielschuiven en rolschuiven: Burghouwt heeft voor ieder wat wils. Ook wanneer je op zoek bent naar goede grendels vind je in de webshop een uitgebreid aanbod. Je vindt hier plaatgrendels, valgrendels, profielgrendels en insteekgrendels. Wat heb jij nodig voor je klus? Bestellen was nog nooit zo makkelijk.

Burghouwt: hier vind je alles wat je zoekt voor je klus

Het Burghouwt assortiment is uitgebreid: dit betekent dat je altijd de benodigde producten vindt voor je klus. Ook als je op zoek bent naar schuiven en grendels ben je hier op de goede plek. En wanneer je de juiste onderdelen hebt gevonden, plaats je hier ook heel eenvoudig en snel jouw bestelling. Dit zorgt ervoor dat je je producten snel krijgt geleverd en je ook zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met je nieuwe topkwaliteit onderdelen. Hang- en sluitwerk producten zijn volop verkrijgbaar bij Burghouwt: bestel het hier!